Доц. д-р инж. Медиха Хамза: Най-голямото богатство на България са хората

Избрано 09.07.2021 14:04 Снимка: ДНЕС+

Доц. д-р инж. Медиха Хамза: Най-голямото богатство на България са хората

Кандидатът на СДС-Варна в коалицията ГЕРБ-СДС доц. д-р инж. Медиха Хамза се обърна към избирателите си с послание на страницата си в социалната мрежа.

Ето какво написа тя в последния ден от предизборната кампания за избор на нов парламент. Публикуваме текста без редакторска намеса:

„Обещахме си да се впуснем в една интелигентна, позитивна и отворена към хората кампания.

Извървях дълъг академичен и обществен път, придобих опит, умения и най-ценното – знания. Желанието ми бе да стигна до хората и с открито лице да представя своите виждания, приоритети, както и програмата на СДС за по-добро развитие на България.

Ние успяхме да запазим чиста и позитивна кампанията си и не допуснахме негативния поток от новини и други кампании да повлияят на това, което си бяхме обещали. Въпреки настоящата политическа обстановка, ние поехме по друг път – без компромати, без мръсни похвати и словесни престрелки.

Защото смятаме, че хората нямат нужда да бъдат заложници на политически войни и понякога дори обидни за всички нас квалификации и афиши.

Ние успяхме да фокусираме енергията си и да я трансформираме в позитивизъм, насочвайки усилията си към срещи и комуникация лице в лице с хората.

През този един месец се срещнахме със страшно много хора, чухме безброй съдби и посетихме много места. Обединяващото при тези срещи бе нуждата от спокойствие, сигурност, повишаването на доходите и реалната възможност за перспектива тук в България.

Поетите ангажименти, всички приоритети, които по време на кампанията поех, нося с огромна отговорност и смятам, ако получа това доверие, да отнеса със себе си там, където се коват законите, а именно в Народното събрание. Защото ние искаме да градим, а не да рушим.

В тази кампания ние вече успяхме. Знаците, които дадохме са изключително важни и за хората, които умеят да ги четат, те са ясни. Благодаря на всички, с които се срещнахме, благодаря на всеки човек, който съм успяла да докосна, благодаря и на онези, до които не успях да достигна.

Благодаря на колегите си от СДС Варна и на симпатизантите ни за доверието и подкрепата им. Победи се постигат с отговорност и работа в екип.

Днес, в последният ден от кампанията искам да благодаря на приятелите си, колегите, моите студенти и на близките си за вярата им в мен и за неизмеримата в цифри подкрепа за каузата. Нека продължим промяната и градежа на една достойна европейска България с грижа за най-голямото и богатство - хората.“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448