Атанас Чобанов: Аз дадох списъка на Бориславова за корупцията, а тя каза, че го е извадила от Гугъл

Избрано 23.04.2024 11:15 Снимка: ДНЕС+

Атанас Чобанов: Аз дадох списъка на Бориславова за корупцията, а тя каза, че го е извадила от Гугъл

"По изрична молба на Лена Бориславова, изпратена от официален правителствен адрес, аз съставих и пратих списък с нашите разследвания за корупция, конфликти на интереси и организирана престъпност."

Атанас Чобанов от сайта "Бивол" във Фейсбук:

Помните ли как Кирил Петков се замъкна при Гешев със списък с 20 „криминални“ лица на Прехода за разследване? И как Лена Бориславова след това каза, че списъкът бил от Google.

Е, не, аз бях Google.

По изрична молба на Лена Бориславова, изпратена от официален правителствен адрес, аз съставих и пратих списък с нашите разследвания за корупция, конфликти на интереси и организирана престъпност. Защо аз ли? Защото съм разследващ журналист с добро име, сигурно. Защото малко по-рано бях получил предупреждение от посолството на САЩ, че ще ме трепят. А разни ДАНС-МАНС не стават. Никой не иска да ги трепе за борба с корупцията.

Няколко дни по-късно Кирил Петков занесе списъка на Гешев. Ей така както си беше. Поне да беше изискал справки за разработките от ДАНС и МВР, каквито със сигурност има. После Гешев му показа среден пръст, а Бориславова каза, че списъкът бил от Google.

И тези същите се прегърнаха с Борисов и Пеевски, а днес пак Ви искат гласовете, за да се борят с корупцията и задкулисието. Да си ги търсят от Google. Моя глас го загубиха!

 

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361