Александър Йорданов, евродепутат: Шмекерите вън!

Избрано 30.05.2023 11:57 Снимка: ДНЕС+

Александър Йорданов, евродепутат: Шмекерите вън!

С публикация в профила си във Фейсбук евродепутатът от ЕНП Александър Йорданов призовава: ШМЕКЕРИТЕ, ВЪН!

Ето какво пише той:

"С вас сме, г-н Президент! Заедно продължаваме!". Това бе девизът на бъдещите лидери на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев през ноември 2021 г. Десет месеца по-рано, през януари 2021 г., лидерът на "Демократична България' Атанас Атанасов заяви: "Нямам нито една забележка към Радев...". И започна това, което в наши дни в "Продължаваме промяната" и "Демократична България" определят като "ала бала" с президента. Така изминаха две пропиляни години от нашия живот. Може младите да смятат, че това са малко години, но за моето поколение те са много.

Аз лично обръгнах от простотията и некадърните експерименти на "промяната". Скандал след скандал, простотия до шия, наглост, пълен срам за европейска България. И сега същите венцехвалители на Радев искат да се маскират като евроатлантици и негови противници. Пред мен този им номер не минава. Защото съм в правото си да ги попитам: защо гласувахте за него? Защо станахте негови министри? Защо му коленичехте? Защо заедно с БСП клеветяхте България в Европейския парламент и заедно с партията, която го издигна за президент - БСП, направихте правителство. И имате нахалството сега да се изживявате като мандатоносители. Отврат. Невероятна наглост.

Затова най-учтиво очаквам и призовавам всички привърженици на ПП и ДБ, които са маскирани като евроатлантици, да се разкарат моментално от моята страница във Фейсбук. Не са ми нужни вашите мнения. Шмекерите, вън!

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361