Избрано 30.09.2023 13:36 Снимка: ДНЕС+

Ал. Йорданов: Издигнали сме добри кандидати, без черни петна в биографиите им

"Издигнали сме добри кандидати, без черни петна в биографиите им, добри майки и бащи, добри синове и дъщери. Грижовни стопани. Професионалисти."

Това написа на профила си евродепутатът от СДС Александър Йорданов по повод откриването на предизборната кампания на СДС във Варна и Силистра.

Ето и пълния текст на публикацията:

"МОИТЕ АКТИВНОСТИ 221
Снощи в Силистра, а днес във Варна, участвах в откриването на предизборната кампания на СДС. Издигнали сме добри кандидати, без черни петна в биографиите им, добри майки и бащи, добри синове и дъщери. Грижовни стопани. Професионалисти. Същевременно и в двата града подкрепяме кандидатите за кмет издигнати от ПП ГЕРБ. Това е логично, защото с ГЕРБ сме от едно европейско политическо семейство, това на Европейската народна партия.
Две от великите каузи на СДС вече са реализирани. България е член на ЕС и НАТО. В далечната 1990 г. нямаше друга партия, която да преследва същата цел. Ние, сините, бяхме първопроходците. Бяхме тези, които посочихме верният път пред България. Сега имаме нова велика кауза. Формулирахме я още през 2013 г. И тя е: "ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ - ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ!"
Разбираемо е. Постижимо е. Това ще бъде реалната нова промяна. Но тя може да се случи, ако се сведе до минимум броя на "шарлатаните" в политиката. За тази промяна в Силистра и Варна говорихме заедно със зам.председателя на СДС д-р Янко Станев и народния представител от СДС доц. Медиха Хамза. Доброто и честно управление на един град е възможност неговите жители по-бързо да се почувстват истински европейски граждани. По доходи, а не само по лична карта."
 
 

CHF CHF 1 2.05143
GBP GBP 1 2.28338
RON RON 10 3.9348
TRY TRY 100 5.78533
USD USD 1 1.8066