Зодиите, които ще се сгодят през АВГУСТ

Хороскоп 30.07.2020 12:39 Снимка: ДНЕС+

Зодиите, които ще се сгодят през АВГУСТ

Скорпион
 
Не оставяйте затворения и мрачен характер да ви заблуди – те също мислят за любов. Дори повече от всички останали зодиакални знаци. В случай, че са открили човек, на когото могат да се доверят напълно и който да им пази гърба, Скорпионите стават неузнаваеми. Всъщност, те изобщо не са мрачни и лоши хора, просто търсят дълготрайна и истинска връзка. По всичко личи, че вече са я намерили, защото звездите чертаят едно голямо и звучно „Да” през август.
 
Водолей
 
Водолеите вече изживяват своята романтична приказка, а щастливият финал е само на седмици разстояние. Август вещае много щастливи емоции на любовния фронт, така че отсега ви съветваме да се настроите за приключението, наречено Подготовка за сватба. Звездната карта обаче ви предупреждава за нещо важно – прекаленият ви ентусиазъм и перфекционизъм може да създаде напрежение между вас и половинката, така че „не слагайте тигана преди да сте уловили рибата”.

Лъв

Личният ви живот ще се развива почти със светкавична скорост това лято. Заедно с партньора внимателно обсъждате как си представяте живота в бъдеще. Така че не е изненадващо, че до края на август ще получите или приемете предложение, които ще се „материализира“ през следващата 2021-ва година./Actualno.com

CHF CHF 1 1.81566
GBP GBP 1 2.14389
RON RON 10 4.01155
TRY TRY 10 2.20125
USD USD 1 1.67954