Вибрации на деня – дипломация и търпение!

Хороскоп 15.09.2021 11:06 Снимка: ДНЕС+

Вибрации на деня – дипломация и търпение!

Днес ще бъдете предразположени към раздразнение и може да имате проблеми с контролирането на емоциите си. Ще се чувствате раздразнителни и разсеяни, което може да бъде причина за грешки в действията или зле обмислени решения. Важните въпроси по-добре да се разглеждат в другите дни. Способността ви да сътрудничите ще бъде подложена на изпитание. Опитайте се да се адаптирате към обстоятелствата и да държите нервите си под контрол.

Бъдете тактични, ако не сте съгласни с нещо, се опитайте да насочите хората към правилното мислене и правилните действия, без да прибягвате до силови методи, натиск и диктатура. Нуждаете се от гъвкавост, търпение и дипломация..

В късния следобед може да има лека нервност или усещане за силна умора. Изберете по-здравословни начини да се отпуснете и да освободите стреса. Грижете се за здравето и почивката. Разходка на чист въздух или малко пазаруване ще ви се отрази добре

Възможни пристъпи на нервност, вирусни заболявания и настинки, проблеми, свързани с храносмилането. Обърнете подходящо внимание на хигиената, избягвайте течения и хипотермия, грижете се за уязвимите органи - гръбначния стълб, кожата, зъбите, жлъчния мехур, коленете и ставите на краката.

Нежелателни са химически пилинг, премахване на папиломи, кожни израстъци и брадавици. Този ден може да бъде посветен на красотата и лечението на ноктите, а ако има проблеми (гъбички, врастнали нокти и т.н.), е подходящ момент да се свържете със специалист.

Какво не е добре да правите: да инвестирате; преместване на нова работа; да имате работа с властите и държавните агенции; извършване важни финансови транзакции; уреждане заеми; да носите дрехи на химическо чистене или сами да отстранявате петна, да посещавате стоматолог. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448