Тибетски хороскоп разкрива каква е вашата кармична задача и път на съдбата

Хороскоп 18.08.2021 10:20 Снимка: ДНЕС+

Тибетски хороскоп разкрива каква е вашата кармична задача и път на съдбата

Тибетският хороскоп се основава на вярата в 12 пътя на мъдростта. В съответствие с датата на раждане, всеки човек следва своя „път на мъдростта“ и има своя собствена цел и кармична задача, които трябва да бъдат изпълнени.

Овен - прераждане

По отношение на жизнения цикъл Овенът символизира минали животи. Той е драконов герой, който се бори срещу вътрешните предизвикателства и изкушения на външния свят. Ето защо той е надарен с енергията и импулсивността на Марс.

Овенът постоянно бяга от монотонността и рутината. За хората, родени под този знак, са подходящи социалните професии, с помощта на които могат да се развият и да се отърват от егоцентризма.

Карма: живейте в настоящето, изследвайте вътрешния си свят, медитирайте, намирайте радост и не забравяйте да продължите да живеете с пълни дробове, дори когато нещата не вървят по план. Трябва да се научите да забравяте грешките си и да гледате към бъдещето. Ето как Овенът намира своя път към вселенския свят.

Телец - подхранване на духа

Телецът символизира развитието, разбирането и мъдростта. Негов покровител е Венера - планетата на любовта, майката на красотата и изкуството. Винаги е приятно до тях, защото тези хора имат богат опит от минали животи. Те успешно установяват връзка с вътрешната си мъдрост - подсъзнанието е тяхната силна страна.

Карма: Действията на Телеца не са мотивирани от самочувствието му, а от съмнения. Чрез установяване на контрол върху своята енергия, могат лесно да преодолеят блокажите. Само така той ще може да намери вътрешен мир. 

Близнаци - психическа и духовна еволюция

Този знак символизира знанието и интелигентността. Близнаците са покровителствани от Меркурий, което ги прави общителни, способни, приятни, внимателни, любопитни, гъвкави, интелигентни, но и ненадеждни и лекомислени. Въпреки че родените под този знак изпитват нужда от духовно развитие, те трудно намират абсолютен мир.

Карма: нестабилно състояние, промени в настроението. За да постигнат големи цели, Близнаците трябва да бъдат реалисти и обосновани. По този начин те ще могат да преодолеят всички противоречия и заблуди.

Ракът - вулкан от емоции

Ракът символизира знанието и олицетворението на духа във физическия свят. Той е символ на майчинството, любовта и чувствата. За своя собствена защита Ракът държи всичко за себе си, като в затворена кутия. Неговото духовно богатство се крие в семейството, но това осъзнаване идва само след дълга и търпелива медитация, която му разкрива истините за истинските ценности в живота му. Раците изискват внимание, лоялност и постоянно доказателство за любов.

Карма: Това е доминиращ човек, който иска да бъде в центъра на вниманието. Освен това Раците са много авторитетни, което може да причини лоша комуникация и да създаде трудности за стабилни взаимоотношения.

Лъв - универсално съзнание

Този знак съчетава съзнанието и реалността. Лъвът активно участва в реалния живот, копнее за успех и постоянно доказва лидерските си умения. Но истинският успех очаква Лъв едва след като преодолее завистта, необходимостта от възхищение, любовта към страстите и чувствеността.

Карма: счита себе си за център на Вселената. Ако Лъвът не се научи как ефективно да управлява вътрешната енергия, тогава той ще наруши нормалния процес на развитие на личността - ще стане егоист. Дори и най-разумните Лъвове понякога губят разума си. И когато това се случи, важно е да се вслушат в съветите на близки хора.

Дева - работа и светът на материалните неща

Родените под този знак са свикнали да вземат и да дават едновременно. С годините Девите развиват духа на вечно недоволен критик, който отрича всичко около себе си. Проблемът е в прекомерното им възмущение.

Карма: ако Девата иска да достигне духовна зрялост, тя трябва да спре да се фокусира само върху себе си и да започне да мисли за чувствата на другите.

Везни - свръхчувствителност

Везните се опитват да постигнат баланс между материалното и духовното. Но те трябва да се научат да избират между хармонията и голямата амбиция. Те са склонни да пренебрегват професионалния си живот поради любовни копнежи. Везните жадуват за универсални знания.

Карма: Това е най-взискателният знак на зодиака, който в същото време е изключително чувствителен. Представителите на този знак летят много високо, но балансът може да им помогне да намерят добър път и да изживеят мечтите си.

Скорпион – стремеж към вечността

В Скорпиона има вечна борба между разума и реалността. Атрактивният Скорпион вярва, че всичко трябва да допринесе за неговото удоволствие. Той се движи само от желанието да спечели. Мечтае за дълъг живот и се характеризира с вътрешна красота, но има и черти на характера на егоизъм и чувство за притежание. Такива хора искат да се наслаждават на земните радости, но винаги са привлечени от завладяването на духовни висоти. Скорпионът лесно може да се загуби в неконтролирани телесни импулси и желания. Те са безмилостни критици, както към себе си, така и към другите.

Карма: Научете се да съхранявате енергията си, не прекалявайте, ограничете импулсите на страстта и контролирайте вътрешната си разрушителна сила.

Стрелец - фазата на съзряване

Стрелецът е знак, който се радва на живота и е изключително общителен. Те имат голям баланс между материалното и духовното. Искат да притежават материални неща, да се радват на земни успехи и са щедри, но също така развиват своите знания, емоции и съпричастност. Те никога не отстъпват пред проблемите.

Карма: Трябва да спрете да се опитвате да разберете всичко на всяка цена, като хабите енергия за хиляда различни неща наведнъж. Спокойствието и алтруизмът ще ви помогнат да намерите вътрешен мир. Просто не губете време там, където не е необходимо.

Козирог - върховни знания

Успехът за Козирозите се основава въз основа на тестване. Пътуването им през живота е изтъкано от различни промени, мистерии и необичайни енергии. Те обичат самотата и тишината и често са склонни към уединен начин на живот. Но те се нуждаят от подкрепата на други хора, за да се развият.

Карма: Козирогът копнее да диктува правилата на играта, което може да доведе до уронване на авторитета и преминаване на границите. Силната му енергия трябва да бъде насочена към духовно познание. Само така ще може да разбере същността и житейската си мисия.

Водолей - съзнание и свободен избор

Водолеят винаги е готов за социален контакт. Те поемат пълна отговорност за себе си и за своите действия. Те са възрастни с детска душа. Представители на този знак нямат илюзии, не затварят очи пред реалния свят. Те управляват собствената си карма и затова трябва да работят в онези области, където общественият интерес е от първостепенно значение. Водолеите акумулират всякакъв вид енергия и затова са склонни към постоянни вътрешни конфликти. Те са вечни движещи се. Такива хора дават всичко от себе си, а други го оценяват.

Карма: Водолеите обичат живот, пълен с любов, но постоянно живеят в страх, че дори най-добрите им приятели ще ги изоставят и предадат. Този страх може да им попречи да поддържат отношения.

Риби - тъмнина, която се превръща в светлина

Рибите са крайният резултат от прераждането. Те са самотни, но в същото време тясно свързани с Вселената. Представителите на този знак се стремят към духовно развитие и не губят своята индивидуалност. 12 -ият знак на зодиака е символ на смъртта, защото човекът напуска тялото си и се слива с Вселената. Когато дишането спре, цикълът е завършен. Душата навлиза в нов цикъл на обучение, докато не бъде напълно очистена и освободена.

Карма: За да бъдете на вълната от положителни промени, трябва да се потопите в морето на вашата природа. Вашето дълго пътуване ще бъде пълно с трудности, но Рибите винаги ще намерят най-простото решение. И любовта ще им помогне да завършат емоционалното си прераждане./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482