Слънчев календар – петък, 19 юни 2020 г.

Хороскоп 19.06.2020 08:03 Снимка: ДНЕС+

Слънчев календар – петък, 19 юни 2020 г.

Утрото и денят трябва да се посветят на работа

Започва новият слънчев месец - първи слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Покровителства всички, които са стигнали до духовните учения и религията – тези хора са под особена защита – планета Юпитер

Предмети на силата: Лампа, огън, олтар на планината; Изобилие.

Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец. Хубаво е в началото на слънчевия месец да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

Утрото и денят трябва да се посветят на работа. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Денят ще е успешен само за оптимистите, не за тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен за хората, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които ръководят хората - Учители, лидери, водачи.

Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Инициативите на този ден са много активни и сериозни и към тях трябва да се подхожда като към много сериозни начинания. Ако се съмнявате в нещо - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.

Да се проветряват често помещенията, да се държат отворени прозорците, да влиза свеж вятър. Още по-добре, ако има вятър. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да изразходвате водата, да не я разливате. След залез слънце е полезно да си направите парна баня и да се изкъпете. Подходящо е за гладуване и освобождаване на тялото от наднорменото тегло - началото на диети.

Не бива да се поддавате на унинието и депресията. Никакви авантюри не се препоръчват. Не прекарвайте деня в уединение, далеч от другите хора. В този ден не е добре да се проявява алчност. Ако ви поискат нещо - по-добре е да го дадете. Бъдете щедри и великодушни. Вечерта е време за веселие и отдих.

Диета - Хубаво е да се опече хляб. Може да се пие вино. Виното трябва задължително да е червено. С това показвате уважението си към Твореца.

Цвят: Лилаво, Златисто, Бяло. Черният цвят, сивите и тъмни цветове са забранени. Ако в този ден постоянно се сблъсквате с черен, сив или друг тъмен цвят - това е много лош знак.

Облекло – Добре е да се облечете в нови дрехи, но купени преди, не сега да се купуват. Подбирайте светли и ярки тонове. Препоръчва се повече блясък да има. Избягвайте мрачните и тъмни цветове, както и носенето на гранат.

Знамения – Хубаво е в този ден да видите огън – това е знак за благи начинания.

Хубаво е още от сутринта да чуете песента на птиците.

Да намерите блестящи предмети в този ден – знак за благополучие.

Да разлеете някаква течност – знак за бедност или спорове с близките.

Сънища – Добре е да имате ярки сънища. Празненства – знак за богатство и помощ. Огън – знак за „изгаряне“ на всички врагове. Да бъдете гладни или да сънувате кошмари – знак за бедност и страдания.

Числа на деня – 21, 72/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81752
GBP GBP 1 2.135
RON RON 10 4.02434
TRY TRY 10 2.18017
USD USD 1 1.65931