Седмичен хороскоп от 8 до 14 ноември 2021 г.

Хороскоп 07.11.2021 18:32 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 8 до 14 ноември 2021 г.

Овен – Тази седмица планетите ще имат голямо влияние върху личния ви живот, но и върху кариерата ви. Някои членове на този знак може да се сблъскат с някои конфликти както по време на работа, така и с членове на вашето семейство, но с правилните аргументи ще можете да се защитите и да докажете, че сте прави. Когато става въпрос за финансите ви, опитайте се да регулирате разходите.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

 

Телец – На работа най-накрая бихте могли да преодолеете някои от пречките, които са се появили пред вас и ще успеете да завършите някаква работа без забавяне. Някои членове на този знак ще се впуснат в нови проекти, които биха могли да им осигурят добри финанси и успех. Тази седмица може да бъде много трудна особено, когато става въпрос за семейни отношения. Съсредоточете се върху решаването на проблемите, ако искате мирът и хармонията да царят в живота ви.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Близнаци – Някои Близнаци биха могли да се сблъскат с внезапни проблеми на работното място с някои колеги от работата. Комуникацията няма да бъде най-добрата, което би могло да доведе до разногласия и забавяния при изпълнението на отделни задачи. Не пренасяйте нервността си пред членовете на семейството или партньора си, защото не са виновни за всичко, което ви се случва на работа. Опитайте се да се отпуснете и контролирате настроението си. 

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Рак – Редица съмнения и несигурност могат да се пробудят в някои Раци тази седмица. Опитайте се да се организирате по-добре и да се грижите за себе си особено, когато става въпрос за вашето здраве. Тази седмица може да претърпите редица промени и някои от тях може да ви изненадат. Бихте могли да получите някои много интересни бизнес оферти, но е важно да помислите внимателно, преди да вземете каквото и да е решение.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 9

 

Лъв – Ако искате да постигнете целите си е необходимо да бъдете по-реалистични и активни. Направете всичко възможно и докажете, че можете да постигнете това, което сте заложили да направите. На работа бихте могли да се сблъскате с редица трудности, така че се опитайте да не вземате прибързани решения. Старайте се да поддържате добри взаимоотношения с колегите си от работата. Отделете малко време на себе си, за да се отпуснете.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Дева – Може да се чувствате малко изтощени, но най-накрая ще можете да видите някои неща, които ще ви помогнат да коригирате някои от действията си. Не позволявайте на нищо да повлияе на вашите решения. Бъдете внимателни, когато става въпрос за вашата работа, защото една грешна стъпка може да ви струва много. Опитайте се да бъдете реалисти и внимателни, за да избегнете възможни грешки.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Везни – За отделните Везни тази седмица може да е доста трудна. Общуването с други хора също ще е доста трудно и ще имате чувството, че никой не ви разбира. Развитието на някои събития би могло да ви раздразни и да ви донесе ненужна нервност. Не вземайте прибързани решения, които могат много да ви струват. Опитайте се да намерите малко време, за да се отпуснете и да се забавляват с приятелите си. Това ще ви помогне.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

 

Скорпион – Планетите ще ви благоприятстват и ще ви помогнат да решите всеки проблем във ваша полза. Вижте ситуацията, в която се намирате от към добрата страна и я използвайте, за да направите някои промени в живота си. Старайте се да се поучите от грешките си и не ги повтаряйте в бъдеще. Опитайте се да останете неутрални, особено когато става въпрос за общуване с колеги, за да избегнете възможни недоразумения. Ще бъдете много продуктивни в работата, което ще ви позволи да напредвате с малки, но сигурни стъпки.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Стрелец – Придържайте се към плановете си и се съсредоточете върху постигането на целите си. Само по този начин ще можете да избегнете проблеми, които биха могли да ви затруднят в ситуацията, в която се намирате в момента. Не позволявайте отговорностите ви да се трупат и се опитайте да отхвърлите възможно най-много ангажименти навреме. Внимавайте на кого разкривате плановете си. Някои хора не ви мислят доброто толкова, колкото си мислите.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Козирог – Опитайте се да поддържате положително отношение, за да избегнете евентуални конфликти. Обградете се с позитивни хора и тези, които ви карат да се чувствате добре. Това ще ви помогне да преодолеете този период без много затруднения. Някои представители на знака независимо от трудностите, през които преминават, може да се доближават до постигането на целите си. Някои непредвидени разходи може да ви поставят в неудобна ситуация. 

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 9

 

Водолей – Родени под този знак, биха могли да се срещнат с някои хора тази седмица, които биха могли да окажат голямо влияние върху развитието на кариерата ви. Бихте могли да получите някои много добри възможности, които могат да ви дадат сигурно бъдеще. Някои промени, които могат да се случат на работното място, биха могли да ви помогнат да реализирате плановете си.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Риби – Ще имате много ангажименти тази седмица, така че е наистина важно да направите добър план и да се придържате към него. В работата може да се сблъскате с някои дребни препятствия, които ще забавят плановете ви, но все пак ще свършите всичките си задължения навреме. Финансите ви са стабилни в момента, но все пак се уверете, че няма да харчите твърде много. Опитайте се да оставите несигурността си настрана и да се позабавлявате с хората, които харесвате.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13 /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648