Седмичен хороскоп от 12 до 18 юли

Хороскоп 11.07.2021 20:43 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 12 до 18 юли

Овен – Активният и мотивиран Овен неизбежно ще успее в работата и кариерата си. В сряда се опитайте да се докажете като отговорен и компетентен специалист и това няма да остане незабелязано. Но въпреки усещането за вашата пълна значимост и увереност, все пак се пазете от възможни грешки. Ще бъдете привлечени от всичко интересно, необичайно и красиво през следващата седмица. Дори може да имате желание да промените външния вид и интериора или да създадете красиви неща собственоръчно. 

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 16, 17

Телец – Започва разнообразна и противоречива седмица. От една страна, всичко върви добре и всички въпроси се решават сякаш сами по себе си. От друга страна се дразните от всякакви дреболии. Може би умората влияе. Но това все още не е причина да се гневите на семейството и другите. Ще трябва да се постараете много, за да постигнете желаните резултати в партньорствата - както в семейството, така и на работа. Забравете за диетите и броенето на калории. Яжте повече зеленчуци и плодове. Сега са вкусни и евтини.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 18

Близнаци – Очаква ви активен и скучен период, но изпълнен с приятни моменти в семейството и похвални постижения в работата. Любовните отношения тази седмица ще се развият много успешно. Най-важното е да не бързате и да не очаквате твърде много. Не се обиждайте, ако насрочената среща в средата на седмицата не се състои, за това има обективни причини. Сезона на флирта и секса продължава, но не подлагайте на изпитания и проверки любовта си. Ще си създадете само ненужни проблеми. Не уязвявайте самолюбието на партньора си.

Благоприятни дни – 12, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Рак – През седмицата ще бъдете повече пасивни. През този период има възможности да получите нови придобивки и да постигнете стабилност. Миналото може да се появи по някакъв начин. Може да мечтаете за някой, когото не сте виждали от години. Или може би ще откриете, че копнеете за един от семейните ритуали, с които сте израснали. Нещо във вашето присъствие действа успокояващо на другите.  Вярвате, че всичко ще се оправи. Така че хората около вас се чувстват спокойни!

Благоприятни дни – 13, 14, 15, 18

Бъдете внимателни –16, 17

Лъв – Започва отговорен, но в същото време доста благоприятен период. Звездите настоятелно препоръчват да не бездействате, а да използвате случаите да предприемете нещо в свой интерес. С много от нещата, които планирате да предприемете, ще се справяте гладко и уверено.  Ще има реален шанс да подобрите личния си живот. Затова гледайте във всички посоки, за да не го пропуснете. Но допълнителната предпазливост няма да ви навреди. Свободните представители на знака ще имат подкрепата на Купидон – оглеждайте се наоколо, за да не пропуснете възможност.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –12, 18

Дева – Безупречна седмица очаква Девите - така може да се характеризира предстоящият период. Опитайте се да не показвате негативни емоции, недоверие и ревност, още повече, че причините за това са преувеличени, отколкото реални. Бъдете щедри в любовта, не се старайте да доминирате в отношенията. Избягвайте през периода да предприемате прибързани и недостатъчно добре обмислени решения и действия. Възможно е нещата да придобият неочакван развой. Пазете се от битови травми. При първите болестни симптоми бързо вземете мерки.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –13, 14, 15

Везни – Вие сте миролюбиви и неконфликтни, което ще привлича другите към вас. Мнозина ще са изправени пред промени в някакъв аспект от живота през следващата седмица, които могат да доведат до безпокойство и неувереност в себе си. През този кратък период ще имате време да пътувате, да се запознаете с нови хора, а също така да пазарувате, да промените външния си вид и творчески идеи. Основното нещо е да не забравяте да си почивате добре и да посветите поне малко време на здравето.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 16, 17

Скорпион – Седмицата ще премине в приповдигнато настроение. Някои хора могат да изпитват безпокойство и проблеми, свързани със семейството и ежедневието. Други ще се фокусират върху работата и личния напредък. В работата може да проявите активност, но не участвайте във финансови авантюри. Доверявайте се на интуицията си повече, отколкото на информацията. Необходимо е много внимателно да се отнасяте към документи, нова информация, общуване с околните, пътуване с автомобил.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 18

Стрелец – Първите работни дни ще започнат не така гладко, както ви се иска. Ще ви раздразни отношението на конкретна личност. През тази седмица трябва да съсредоточите усилията си към изключително реални и изпълними мероприятия, оставяйки трудните и съмнителните въпроси за друго време. Деловата сфера ще изисква вашата прилежност и отговорно отношение. Помислете да задвижите реализацията на това, което желаете. Периодите на активност ще се сменят с периоди на пасивност. Старайте се да запазите оптимизма си и творческия дух.

Благоприятни дни – 12, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Козирог – Седмицата ще бъде трудна, но ползотворна и успешна. Необходимо е старателно да обмислите линията си на поведение. Има шанс да се справите с някои сложни моменти, тъй като възникналите трудности са временни. Не приемайте необратими решения, които могат да доведат единствено само до временно облекчение.  Ситуацията изисква да отложите някои неща за по-нататък и да се държите на разстояние от съмнителни мероприятия. На преден план ще минат любовните и приятелските отношения, въпреки препълнения ви график от други текущи задачи.

Благоприятни дни – 13, 14, 15, 18

Бъдете внимателни –16, 17

Водолей – Настъпващата седмица ще започне с въодушевяващо настроение за вас, но не е сигурно точно как ще завърши. Вие владеете изключителни възможности да преобразувате света около себе си. От вашата вяра в себе си, в света и доброто, от увереността в своята правота, сега зависи много. Използвайте своите сили, таланти, мисли и намерения за благото на хората и обществото. Бъдете внимателни и не допускайте хора край себе си, които са потенциално способни да заемат вашите позиции.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –12, 18

Риби – Повишена чувствителност и уязвимост. За известно време дори ще ви се прииска да изпаднете от обичайния ритъм на живот, да отидете в сенките, да се отдалечите от бурното общество на приятели и познати. Мнозина ще имат желание да се оттеглят в себе си за преосмисляне, почивка и релаксация. На тези, които са все още сами, ще им се предоставят шансове да осъществят приятно запознанство. На първо време нещата може да нямат развитие, но в по-късен етап отново да могат да избухнат ярки чувства.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –13, 14, 15 /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448