Ритуал за защита срещу недоброжелатели

Хороскоп 31.05.2020 10:42 Снимка: ДНЕС+

Ритуал за защита срещу недоброжелатели

Как да се борим с черномагьосниците с помощта на Църквата или как се „завързва” душата на черномагьосник (който прави черни магии) и също за всеки недобронамерен човек, правещ ни зло. Този ритуал и формули са ни завещани от Великия български лечител Петър Димков.

1. Идете в три различни църкви по ред и прочетете молитвата „Отче наш”, след което на мястото, където се палят свещи за мъртвите (пясъчното сандъче на земята), запалете една свещ, наречена на човека, на когото знаете името със следната формула:

В името на Отца и Сина и Светаго Духа, запалвам свещта ти И при умрелите, за да умре злобата ти към мен. Амин!

В името на Отца и Сина и Светаго Духа, давам ти светлина, върни ми свободата. Амин!”                                                                   (повтаря се три пъти)

 

2. После запалете на същото място най-малко три свещи на ваши близки покойници, които са били религиозни, обичали са ви от сърце и са били готови да ви помогнат винаги, обърнете се с думите: „Мили дядо, бабо, лельо, братко и т.н.”

„Господи, дай мир и светлина на душата на …. (казвате името на починалия, например баба Катерина).

След това мислено се обръщате към нейната душа и молитвено казвате:

Мила бабо Катерина, в Името на Отца и Сина  Светия Дух, моля те от все сърце с помощта на ангелите с всички сили и средства вържете роднински духа и душата на незаслужения ми враг (казвате името на злодея)който влияе срещу мен, освободете ме от преследването на черномагьосника и ме вземете под ваша закрила. Амин”  (повтаря се три пъти)

След това по същия начин, със същата формула се запалва свещ на втори, третия и прочие роднини.

3. Освен това, списъкът на същите роднини, в които е вписано и името на зложелателя, за да му се въздейства от страна на починалите и светлите духове, които стоят зад тях, се дава за помен в три различни църкви, за да се произнесе от свещениците на три различни литургии. И още, при писането на списъка си повтаряйте три пъти формулата:

„В името на Отца и Сина и Светаго Духа, моля душите на най-близките ми роднини, с помощта на праведните, ангелите, архангелите и светиите да обезвредят черномагьосника, който ми копае гроб с магиите си, за да се прослави името на Света Троица. Амин”

Формули за защита

Щом вниманието ви бъде привлечено от подозрителен човек, от когото чувствате необяснимо отвращение и очаквате да ви направи зло, смело го погледнете в „духовното око”(между двете вежди) и мислено му изпратете следната мисъл - формула:

„В името на Отца и Сина и Светаго Духа,

каквото мислиш, на теб да се върне. Амин”

формулата се повтаря три пъти по ред

„Господи, бъди със Словото си светлина на очите ми, за да укрепя ръцете си във всяка правда и краката си във всяка добрина. Амин”

формулата се повтаря три пъти по ред

 

Формула за ограждане от всяко зло

„Да възкръсне Бог и да се разпръснат Неговите и нашите врагове. Амин!

казва се три пъти

„Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло. Амин”

казва се три пъти /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448