Кармични връзки

Хороскоп 07.06.2021 13:56 Снимка: ДНЕС+

Кармични връзки

Често, срещайки се с нови хора, имаме усещането, че се познаваме отдавна, разбираме се перфектно, с една дума просто „сродни души“. Това чувство възниква, защото в минали животи душите ни вече са били познати. Връзката с такива хора се нарича кармична връзка.

Кармични връзки и защо възникват

Под кармична връзка се подразбира взаимоотношения с хора, с които сме се срещали в минали инкарнации. В резултат на извършени преди това действия, не случайно се срещаме с родителите, децата или познатите си от миналия живот. Такива срещи се наричат кармични.

По правило кармичните срещи и връзки са резултат от недовършен конфликт или вражда между вас в миналия живот, придружени от сериозни негодувания и емоции. Или, напротив, чувствата ви един към друг са били прекрасни, но в миналия ви живот нещо е останало недовършено (не сте могли да спасите любовта си от нещо лошо или сте я загубили).

Карма или случайност?

За да разберете дали връзката е кармична или е просто случайна среща, най-добре е да се свържете с добър астролог и да изготвите синастрия. Или, ако сте наблюдателни и искате да разберете сами, анализирайте връзката си въз основа на основните признаци на кармична връзка, а именно:

- силно привличане и взаимен интерес още при първата среща;

- връзките се установяват бързо и стремително;

- прекъсването на такава връзка е много трудно, почти невъзможно, образът на този човек постоянно ви преследва;

- въпреки силното влечение един към друг, връзката е сложна, по-скоро негативна;

- заедно е лошо, но е невъзможно да се разделите;

- сложните отношения никого не устройват, но нищо не може да се промени.

Прекъсване на кармичната връзка

Кармичната връзка не възниква изведнъж, така че прекъсването й не е толкова лесно, ако изобщо е възможно. Това са последиците от извършени преди това действия, наказания или задължения, които трябва да бъдат изпълнени. Кармичният дълг, както всеки друг, трябва да бъде платен, в противен случай съществува вероятност тази карма да ви преследва повече от един живот.

Ако в живота ви вече е възникнала кармична връзка с човек, на първо място е необходимо да подредите отношенията си с него. Разберете какво не ви устройва, какво ви дразни, т.е. намерете причината, предизвикваща конфликта или сблъсъците. След това трябва активно да работите по тези причини, да изкорените негативното. Само след като кармичните везни са балансирани, вашият дълг ще бъде изплатен и кармичната връзка ще бъде прекъсната./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448