Ритуал за изпълнение на желания според полски монах

Хороскоп 20.01.2022 10:46 Снимка: ДНЕС+

Ритуал за изпълнение на желания според полски монах

Анджей Чеслав Климишко е полски монах, екстрасенс и лечител, починал през 1980 г. Приживе той придобил слава като всезнаещ старец, на когото поклонници от цял свят идвали да се поклонят, молили са го за лечение, да предсказва бъдещето и да дава съвети. В библиотеките на полските манастири са запазени книгите му с предсказания (например той предсказва аварията в атомната електроцентрала в Чернобил през 1987 г. и опустошителното земетресение в Япония през 2011 г.), както и неговите „добри съвети“ - препоръки за това какво трябва да се прави, за да се постигне желаното. Много известни художници и политици на Полша признали в откровени интервюта, че съветите на вече покойния старец им помогнали да станат богати, успешни и известни.

Рецептата на монаха как да се направи ритуал за изпълнение на желанията на свещ

Той препоръчва свещите да са закупени от църкви или манастири и най-добре, ако са направени от ръцете на монасите. Това според него е много ефективна техника, която може да помогне да сбъднете мечтите си.

За да проведете ритуала, имате нужда от тънка свещ и свещник, уединено място и маса. По време на церемонията трябва да носите леки и свободни дрехи, разпусната коса. Заемете удобна поза, отпуснете се, запалете свещ и кажете на глас желанието си (то трябва да е положително, не трябва да вреди или да нарушава свободната воля на никого). Гледайки свещта, представяйте си, че вече желанието ви се е сбъднало, представяйте си ярки образи на изпълненото ваше желание, докато свещта изгори. След това заспете мълчаливо. На сутринта можете да изхвърлите остатъците от нагара.

В зависимост от вашето желание, трябва да изберете подходящ цвят на свещта. Бяла - за желания, свързани с красота и здраве; жълта - ако мечтаете за щастие и радост; зелена - за желания, свързани с пари и всякакви материални богатства; червена - за любовни желания; синя - ако искате да получите небесна закрила и покровителство, да намерете своя път към Бог и отговори на тревожни въпроси; лилава - за успех и късмет; черна - за привличане на власт и сила. За да увеличите ефективността, можете да правите тази техника седем вечери подред.

Обърнете внимание на това, което желаете, желанията се изпълняват безусловно, но често малко по-различно, отколкото си представяме. Самата Вселена мъдро ще реши кое решение е най-добро за вас.

Уединете се, така че никой да не пречи на ритуала; не казвайте на никого за това.

Не можете да изпълнявате магически ритуали, ако не вярвате в тях. Ритуалите се правят с цел решаване на проблема, а не от любопитство.

По време на церемонията трябва да се съсредоточите върху желанието си. В никакъв случай не трябва да се шегувате и да се смеете.

Забележка: Тъй като няма цветни църковни свещи, бихте могли да си ги боядисате предварително с цветни бои. Друг вариант е да си закупите цветни свещички за новогодишна елха и да ги осветите при някой свещеник. Но може да използвате и чиста църковна свещ./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648