Последното число в годината на раждането разкрива много

Хороскоп 11.02.2021 11:36 Снимка: ДНЕС+

Последното число в годината на раждането разкрива много

Разберете какво ви разкрива съдбата. Годината, в която сме родени, оказва голяма роля в живота ни. Но най-важното е последното число от годината на нашето раждане. Всяко число съответства на даден елемент/стихия и те са метал, огън, земя, дърво и вода. 

Например: Ако сте родени през 1987 г. , ще изберете числото 7 и това е стихията на огъня.

Метал (последното число в годината на раждане е 0 или 1)

Хората, които са родени под елемента на метала, имат силен характер и устойчивост. Тези хора са справедливи и резервирани. Те искат да живеят спокойно и с любов.

Освен това хората, родени под елемента на метала, знаят какво искат и ще направят всичко, за да постигнат своите цели и амбиции. Техните недостатъци са желанието за власт, луксозни предмети и пари. Те са решителни и не търпят неуспехи.

Вода (последното число в годината на раждане е 2 или 3)

Хората, родени под водната стихия, притежават черти като състрадание, милосърдие и съчувствие. Имат страхотно въображение и находчивост, което ги прави успешни в кариерата, свързана с изкуството.

Тези хора имат изключителен инстинкт и са силно ориентирани към детайлите.

Дърво (последното число в годината на раждане е 4 или 5)

Хората родените под елемента на дървото са самоуверени и усърдни. Те са оригинални, обичат новите преживявания и мечтаят да открият света около себе си, странни места и мистериите.

Те никога не действат по себичен и егоистичен начин.

Огън (последното число в годината на раждане е 6 или 7)

Хората под стихията на огъня са истински авантюристи, защото мечтаят да пътуват по света. За тях е характерно да скачат в различни неща твърде бързо.

Хората под стихията на огъня са добри и естествени; те знаят как да заинтересуват другите.                                                                                                              

Земя (последното число в годината на раждане е 8 или 9)

Тези, които са родени под стихията на Земята, са надеждни и знаят как да постигнат целите си. Те разглеждат всяко едно нещо в детайли и никога не правят нещо незначително.

Земните хора обичат дисциплината и реда, така че винаги живеят по свой план. Основният им страх е страхът от неизвестното. /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448