Кармичните връзки на Козирог

Хороскоп 03.07.2021 10:04 Снимка: ДНЕС+

Кармичните връзки на Козирог

Партньорският хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп като общи тенденции.

Козирог и Телец

Връзка за цял живот

Връзките между два земни знака са винаги стабилни, дълготрайни и устойчиви на всички проблеми, какъвто е случаят и тук. Веднага щом се срещнат, Телецът и Козирогът са на ясно, че са идеални партньори, които могат да създадат успешна и стабилна връзка. А именно и двамата във връзката първо търсят сигурност, както материална, така и емоционална, така че ще почувстват облекчение, когато разберат, че са намерили партньор, който е също толкова лоялен, честен и надежден като тях самите. И Телецът, и Козирогът се страхуват от бедността и несигурното бъдеще, така че ще вложат много усилия, за да спечелят достатъчно средства за комфортен и безопасен живот. Проблемът възниква, когато Телецът стане прекалено разточителен, което Козирогът никога не може да му прости и ще негодува от случайните му моменти на мързел. Телецът понякога може да бъде притеснен от заетостта на Козирога с работа и липсата на интерес към любовните игри в леглото.

Добрите аспекти на връзката: Телецът и Козирогът са идеална комбинация от двама души, които имат подобни мисли, желания и мечти. И двамата ценят семейните ценности, така че бракът им ще бъде стабилен и за цял живот и дори ако срещнат някакви проблеми, любовта и уважението, които изпитват един към друг, ще им помогнат успешно да ги преодолеят.

Козирог и Рак

Не могат един без друг

Това е една от онези комбинации, при които партньорите често се карат, но в същото време не могат един без друг. Между тях има много силно физическо привличане, което ще ги принуди бързо да започнат вълнуваща любовна връзка, но много бързо ще осъзнаят, че са напълно различни. Нежният и чувствителен Рак няма да намери очакваната подкрепа в студения и далечен Козирог, а емоционалната дистанция на Козирога може да бъде голям проблем в това отношение. Козирогът ще бъде притеснен от прекомерната чувствителност на Рака и ще остане студен до неговите сълзи и обвинения, което допълнително ще ги отдалечи един от друг. Ако приемат навреме факта, че са различни и се научат да уважават нуждите на своя партньор, тази връзка може да просъществува, макар и да отнеме много време. Ситуацията е по-добра, ако Козирогът е мъж, защото жената Рак е готова да направи големи жертви и отстъпки, за да го направи щастлив, докато в обратната ситуация мъжът Рак може да се почувства застрашен, защото винаги ще мисли, че той е този, който отстъпва.

Добрите аспекти на връзката: Те искрено се обичат и харесват да прекарват времето си заедно, така че би било истински срам да се откажат от тази връзка, когато възникнат първите проблеми. Те са много привързани един към друг и в една връзка и двамата са лоялни и упорити.

Козирог и Скорпион

Приликите гарантират успех

Скорпионът и Козирогът се харесват от пръв поглед и ги обединяват сродни мисли и възгледи за живота. Въпреки че и двамата звучат като сериозни и песимистични персонажи, Скорпионът и Козирогът всъщност се забавляват заедно, защото и двамата имат сходно, малко черно чувство за хумор и се смеят на едни и същи неща. Тази двойка може да функционира добре във всички области, дори сексуално, защото Скорпионът е един от малкото партньори, които ще успеят да събудят дивата страна в срамежливия Козирог. И двамата са пестеливи и управляват парите рационално, амбициозни са и копнеят за власт, така че никога няма да се обвиняват, че са преуморени. Взаимната инатливост и непримиримост могат да бъдат проблем, но привличането между тях обикновено е толкова силно, че малко неща могат сериозно да застрашат връзката им. Един в друг те ще намерят лоялен, надежден и стабилен партньор за цял живот.

Добрите аспекти на връзката: Скорпионът и Козирогът са толкова привързани един към друг, че никой и нищо не може да ги раздели, след като се влюбят. Въпреки че и двамата са силни и упорити личности, те ще бъдат готови за отстъпки от време на време, защото и двамата искрено искат тази връзка да успее. Заедно те образуват идеална двойка, която има едни и същи желания./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448