Хороскоп за месец март 2024 г.

Хороскоп 29.02.2024 21:56 Снимка: ДНЕС+

Хороскоп за месец март 2024 г.

Овен

Като цяло ще се справите с набелязаните задачи и ще постигнете целите си. Не е изключено да получите допълнителни парични постъпления или предпочитана от вас материална придобивка. Не е желателно да рискувате при уреждане на финансови сделки. Не поставяйте прекалено големи изисквания към любимия човек, ще се отразят зле на отношенията ви.

Телец

Ако от известно време обмисляте различни промени, свързани с обичайното ви ежедневие, то през този месец ще ги реализирате или поне ще ги стартирате. Не е изключено да промените работата, жилището, местоживеенето си, а може би и няколко неща.

Няма да ви е лесно, но ще е по ваша воля. Що се отнася до личните отношения, там ситуацията е нееднозначна. Прекратяването на актуалната ви връзка и създаването на нова са еднакво вероятни.

Близнаци

С настъпването на пролетта настъпва и оживление. Затоплянето на времето предполага възможности за повече развлечения и увеличаване на контактите. Представителите на вашия знак са хора неспокойни, общителни, любопитни. Ще сте много по-дейни, по-ентусиазирани и работоспособни през този месец.

Ще имате възможност за напредък в професионален план или по отношение на бизнеса и е желателно да се възползвате. Що се отнася до любовните емоции, отношенията ще са спокойни. Но е много възможно вие да изиграете свързваща роля между ваши познати, които да запознаете и съберете.

Рак

Една от задачите, с които ще се справите повече от добре през този месец е свързана с битовото устройство на дома ви. Не е изключено да се снабдите с нови мебели или предпочитана от вас техника.

В професионален план събитията ще се развиват по-добре, отколкото очаквате, но независимо от всичко е желателно да сте предпазливи и да не предприемате твърде резки промени. Предстои вълнуващо начало за онези представители на вашия знак, които все още нямат сериозна връзка.

Лъв

Късметът ще е с онези от вас, които умеят да се радват на малките неща. Всички спорни въпроси на работното място ще се решат във ваша полза. Не стоят така нещата, обаче, у дома. За семейните и битови въпроси е желателно да се допитвате до близките си и да се вслушвате в мнението им.

Ще преодолеете трудностите, ако мислите позитивно и ги посрещате с усмивка. Ориентирайте се своевременно в информацията при уреждане на финансови въпроси. Във ваша полза е да ликвидирате краткосрочните си задължения.

Дева

Най-сложните въпроси ще са свързани с бизнеса и професионалното ви развитие. Събитията ще са динамични и често непредвидими. Запазете спокойствие, проявете активност и не се страхувайте от промените.

В началото може да ви изглеждат твърде странни, но много скоро ще се ориентирате в обстановката. Що се отнася до личните и любовни отношения разчитайте само на себе си. Не доверявайте тайни и се въздържайте от импулсивни решения.

Везни

Крайните резултати от работата ви зависят от това доколко бързо и задълбочено усвоявате новостите. Не всяка получена нова информация ще ви е приложима или полезна, но ще ви бъде обективна база за сравнение и създаване на стратегия за действие.

През този месец ще можете да положите основите на перспективните си задачи. Анализирайте собствения си статус. За да напреднете трябва да се освободите от онова, което ви задържа на едно място.

Скорпион

С настъпването на пролетта страстите обикновено се разгорещяват, а представителите на вашия знак потъват изцяло в романтичните си мисли. Усмихнете се щастливо, защото март ще ви зарадва с много любовни емоции.

Ако все още нямате сериозна връзка, то през този месец ще имате толкова много варианти, че ще ви е трудно да изберете най-вълнуващия. За обвързаните пък изненадите ще са много и приятни. Ще преодолеете разногласията, ще освежите отношенията, чувствата ще пламнат с нова сила.

Стрелец

Първоначално вълненията ви ще са свързани почти изцяло с работата и бизнеса. За кратко време ще успеете да се справите с натрупаните до момента проблеми. Ще ви се получи благодарение на успешно сътрудничество с колеги и случайно подсказани идеи.

Може да е минимален напредък, но ще е свързан с допълнителни приходи, с които да си организирате кратко пътуване. Дали ще внесете в пътешествието и романтика зависи от личните ви предпочитания.

Козирог

Едва ли ще имате някакви сериозни професионални затруднения през този месец. Продължавайте да действате в предпочитаната от вас насока със същата упоритост и последователност. Ще постигнете очакваните резултати. Сложностите ще са свързани с личните отношения, независимо от това дали сте в постоянна връзка или не.

Ще се прокрадне една коварна нишка на неопределеност между вас и партньора ви. В случай, че връзката ви датира отскоро, не е изключено да решите, че трябва да я прекратите. За двойките с по-дълъг стаж е препоръчително да се въздържат от емоционални решения.

Водолей

Идеи не ви липсват, силите ви също са достатъчно, но мислите ви на моменти ще са леко разпилени. Опитвайки се да напреднете може да пренебрегнете важни подробности или да решите, че е най-добре да вършите всичко самостоятелно, за да контролирате процесите.

Неподходящ вариант, защото ще се изтощите бързо. По-добре намалете инициативата и обсъждайте важните решения подробно с близките си.

Риби

Слънцето продължава да е във вашия знак и да ви зарежда с романтично настроение. Професионалните задължения няма да ви затруднят, защото ще са в рамките на обичайното. Дори задачите да са повече от обикновено ще успеете да се справите.

Личните отношения също ще са спокойни. Спорните моменти ще са свързани по-скоро с роднините, отколкото с любимия човек. Организирайте развлеченията си в камерна компания и не прекалявайте с покупките.

CHF CHF 1 1.97399
GBP GBP 1 2.29881
RON RON 10 3.93061
TRY TRY 100 5.58453
USD USD 1 1.79731