Дневен хороскоп за 8 декември 2023 г.

Хороскоп 07.12.2023 14:31 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 8 декември 2023 г.

Овен

Важен ден, необикновен. Денят на желанията, но изчакайте следобеда и тогава записвайте.

Телец

Желанието ви да действате ще среща съпротивата и незаинтересоваността на околните. Не ги насилвайте прекалено, просто разпределете задачите, а резултатите чакайте чак следващата седмица.

Близнаци

Един ден за приятни занимания, насладете се на красивата страна на живота. Възможно е да имате някои парични проблеми, но това не бива да ви тревожи, подобни проблеми никога нямат край, но не забравяйте да проверите дали всичко е наред с данъчните ви задължения и сметките за битови нужди.

Рак

Не е лек този ден за вас, трябва да уреждате доста неща с държавни служители, а навсякъде ще срещате бездушие и непрофесионално отношение. Най-добре изчакайте понеделник и без друго нещата едва ли ще се уредят днес.

Лъв

Макар и свързан с доста задачи, този ден може да бъде донесе ползи за вас. Намерете време да спрете и да се вгледате навътре, дори да е за минута-две.

Дева

Имате достатъчно сили, за да свършите всичко, но зависимостта ви от други хора сериозна спъва изпълнението. Не се ядосвайте, по този начин няма да постигнете нищо, бъдете категорични и изискващи, щом се налага, за да накарате другите да си свършат работата.

Везни

Седмицата свършва и точно сега ви е обзел небивал ентусиазъм. Гледайте да го съхраните за по-дълго и се пазете от пролетната умора, че имате много неща за вършене.

Скорпион

Не е лек този ден за вас, ще се чувствате разкъсани между безброй задължения и отговорности. На всичко отгоре и у дома си няма да срещнете нужното разбиране. Не приемайте нещата трагично, има и такива дни. Опитайте се да се радвате на събуждащата се природа и може би ще ви олекне на душата.

Стрелец

Добре е днес да приключите с поетите ангажименти. Работата ще ви спори, макар да е повече отколкото ви се иска. От понеделник ще се появят нови занимания, така че завършете старите, за да им отворите място.

Козирог

Днес нещата ще се случват бързо и за кратко. Трябва да сте способни да уловите мига, обаче на мърво място е важно да сте сигурни какво точно искате.

Водолей

Денят се очертава като доста напрегнат, особено ако сте по-невъздържани в репликите си. Възможни са конфликти с колегите и най-неприятното – с началниците. Бъдете по-сдържани и проявете повече разбиране към околните. И не си изкарвайте гнева у дома.

Риби

Започвате ентусиазирани днешния ден, което е прекрасно. Ще имате доста поводи да се замислите за почтеността на хората около вас, но пък това ще ви е полезно.

CHF CHF 1 2.04928
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93781
TRY TRY 100 5.78422
USD USD 1 1.80161