Дневен хороскоп за 29 ноември 2023 г.

Хороскоп 28.11.2023 16:42 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 29 ноември 2023 г.

Овен

Нов ден - нов шанс да разрешите старите проблеми. Най-важното е да усещате твърдата решимост за действие. А тя идва от усещането ви за вътрешна правота. Не пропилявайте времето в ненужни терзания.

Телец

Започва нов ден с нова енергия и нови възможности. Добре е предварително да сте наясно какво точно искате да направите, да се случи или пък някой друг да направи за вас. Правилното формулиране на очакването е половината от крайния резултат.

Близнаци

Малко странен ще е денят за вас, но пък няма да скучаете. Все пак през март винаги е интересно, ако не друго,то поне времето никога не е традиционно.

Рак

Ако онова, което ви вънува, го използвате като подтик за създаване на нещо ново, със сигурност може да ви издигне над обичайното. Ден за съзидание и промяна на рутината.

Лъв

Сутринта ще сте толкова забързани, че може да пропуснете да поздравите, когото трябва. Следобед ще ви налегнат домашни грижи и отново ще загубите настроението си. Не насилвайте нещата, ако не стана от първия път, отложете ги за утре.

Дева

Ако успеете до обяд да отхвърлите по-неотложните задачи, вечерта бихте могли да посветите на желания човек. Постарайте се, обаче да не намесвате служебните си проблеми в личните разговори, само ще развалите доброто впечатление

Везни

Сутринта може да ви е малко криво и да се чувствате пренебрегнати, но не е във ваша полза да възприемате нещата по този начин. За щастие следобед ще си възвърнете доброто настроение и дори може да решите да си поканите ненадейно гости.

Скорпион

Още сутринта ще ви развалят настроението с някаква срочна задача. Не приемайте нещата трагично, все пак март и всичко се променя само с едно примигване. Малко след обяд нещата вече ще изглеждат далече по-оптимистично, естествено, не без вещата ви намеса.

Стрелец

Сутринта на драго сърце ще раздавате комплименти и изобщо ще сте самата учтивост. Следобед, дали защото ще свършите запаса си или вече ще сте поизтощени, но ще ви се иска да не сте сред много хора и изобщо да не ви закачат.

Козирог

Днес ще чувствате като разпънати на кръст от безброй ангажименти. Единственото, с което трябва да се справите е собствената ви припряност. Безсмислено е да се опитвате да убедите началниците в правотата си, точно днес няма да успеете.

Водолей

Ден за радост и работа. Може да направите различни комбинации - радостна работа, работа с радост и изобщо да правите нещата по забавен начин, различно от обичайното, с творчески замах. Погледнете на обикновените неща като на нови и непознати и ще се удивите колко идеи ще ви дойдат.

Риби

Единствената опасност през днешния ден е да се захванете с прекалено много неща наведнъж. Резултатът е ясен. Не се впускайте да давате обяснения на всеки и да обяснявате философията на нещата, просто запретнете ръкави и действайте.

CHF CHF 1 2.04115
GBP GBP 1 2.28517
RON RON 10 3.93567
TRY TRY 100 5.77036
USD USD 1 1.80878