Дневен хороскоп за 29 март 2023 г.

Хороскоп 28.03.2023 13:11 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 29 март 2023 г.

Овен

Хубав ден, през който Овните не е чудно да пренебрегнат почивката и да насочат вниманието си към деловите среди за срещи с партньори от бизнеса или с влиятелни личности, за да дискутират въпроси по бъдещи проекти.

Телец

Денят е печеливш, носи успехи на пътуващите по работа и създава предпоставки за поемане на нови отговорности в деловата сфера. Вече голяма част от зодията имат конкретни планове за разширение на дейността си и за насочване към нови задачи.

Близнаци

С успех ще осъществите личните си цели, но не бива да правите опити за едновременна реализация в две сфери, защото успехът не е гарантиран. Вероятно скоро ще ви предложат допълнителни ангажименти.

Рак

Денят предоставя чудесни възможности за парични печалби и за успех в хазартните игри. Денят е много важен за водене на преговори или за укрепване на вашите лични, професионални и обществени позиции.

Лъв

По въпроси от кардинално естество предимството ви е безспорно, но в ситуациите от всекидневието действайте в синхрон с обстоятелствата, за да избегнете острите противоречия, които ще спъват работата ви и ще ви дразнят.

Дева

За някои от зодията този ден определено ще е доста тежък. Най-често става въпрос за любовни взаимоотношения. Тук явно неудобствата са много големи, а при някои направо може да се говори за голяма мъка.

Везни

Новини, обещаващи успешното развитие на делови план, отнасящ се към близкото бъдеще, ще изненадат приятно мнозина от зодията. Това събитие може да провокира продуктивното ви мислене и да достигнете до чудесни проекти.

Скорпион

Голяма част от Скорпионите са склонни да рискуват през този ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспешния опит са ядове.

Стрелец

Безупречни постижения, материален успех и удовлетворителни парични печалби, които при някои надхвърлят предварителните очаквания. Когато успехите са ярки и многопосочни, обикновено се възприемат като логично следствие от положен труд и постоянство.

Козирог

Не се поддавайте на уговорки или обещания от страна на някого за насочване към нещо, което ще ви донесе бързи печалби. Ако склоните, не само че няма да спечелите, а ще се получи тъкмо обратното.

Водолей

Мнозина от зодията се сблъскват с ярки несгоди, които в много случаи са реална последица от недостатъчно точни преценки или убеждения, които явно са били деформирани от егоистични подбуди.

Риби

Ако желаете успехът ви да е постоянен, а не променлив, следва да работите по деловите си задачи с максимална мощ, а в любовния си живот да демонстрирате постоянство, вярност и откритост.

CHF CHF 1 2.04563
GBP GBP 1 2.31259
RON RON 10 3.92982
TRY TRY 100 5.55708
USD USD 1 1.82583