Дневен хороскоп за 27 март 2023 г.

Хороскоп 26.03.2023 16:22 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 27 март 2023 г.

Овен

За предпочитане е да се отпуснете спрямо най-близките си хора и да споделите открито емоциите си. Това ще ви помогне да преодолеете приближаващото депресивно настроение.

Телец

Избягвайте бюрократични организации и почакайте с оформлението на важни проекти. Не се задълбочавайте в дреболии, разчитайте на творческото си мислене и чувство за хумор и ще се справите с всички изненади.

Близнаци

Доста изнервени сте днес. Напрежението, на което сте подложени, бързо е набрало скорост, защото сте се сблъскали с проблеми, които за момента се оказват неотстраними.

Рак

Трябва да уредите бизнес въпросите, които вече не търпя отлагане, и да мислите за разширяването на работата си. Жадувате за ласки, нежност и хармония, които ви липсват.

Лъв

Характерни са негативните отношения и конфронтацията с шеф от службата ви. Благоприятни се оказват срещите с приятели, но в обществените среди не е изключено да се сблъскате с проблеми.

Дева

Ще почувствате прилив на енергия и всичко, с което се захванете, ще приключи добре. Високомерие, капризност - това са вашите най-големи врагове. Те ще ви нанесат удар точно в най-екстремния момент.

Везни

Възможни са промени в работата, но ако искате да го карате по старому, то ви чака куп неотложни дела. Но това не бива да ви притеснява, защото с удоволствие ще свършите всяка работа, за която се захванете. Късметът ще е на ваша страна.

Скорпион

Днес се опитайте да овладеете неприятна ситуация на работното място, но действайте спокойно. Трябва да сте наясно как ще се развият събитията за вас в делови и материален план.

Стрелец

Днес с положителен знак ще се окажат пътуванията ви на близки разстояния. В момента няма да имате нужда от страничен съвет или подкрепа, ако вече имате ясна представа, какво търсите и към какво се стремите.

Козирог

Известно напрежение в професионалните ви дела може да дойде от факта, че поемате повече ангажименти, отколкото ви позволяват възможностите. Не е трудно да казвате „не", още повече че в момента нямате, а и не се очертават служебни проблеми.

Водолей

Днес са възможни трудности в общуването ви с роднини и съседи. Съвършено безполезно е да се опитвате да изразите мнението си - никой няма да ви слуша. В следобедните часове е много възможно да направите непредвидена среща със стари приятели. Здравето ви е стабилно, но помислете за почивка, за да се възстановите.

Риби

Във финансово отношение ви предстоят положителни промени, които скоро ще се осъществят. Контактите с хора от бизнеса или от обществените среди ще зарадват едни от вас с хубави новини, а други ще получат интересно предложение от делово естество.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648