Дневен хороскоп за 26 септември 2023 г.

Хороскоп 25.09.2023 10:38 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 26 септември 2023 г.

Овен

Време е да започнете новите начинания, за които сте събрали смелост, но днес не е ден за промени, ако не сте подготвили всичко. Днес можете да проведете интервюта или да сондирате мнение за нова работа.

Телец

Днес силата и индивидуалността ви ще са в апогей. Никой не би могъл да спре вашия успех. Интелектът и преценката ви са изключително точни. Ще сте в състояние да се насладите на силни емоции и пълноценни контакти.

Близнаци

Амбициите ви днес ще се съсредоточат върху напредък в работата или в сферата, в която се изявявате. Налага се да преценявате доста добре всяко отправено ви предложение.

Рак

Днес представителите на Рак трябва да отхвърлят множество дребни лични ангажименти, които едва ли ще е възможно да свършите между другото.

Лъв

Денят е продуктивен в делово отношение и за осъществяване на вашите лични ангажименти. Последните са свързани с много движение, а на някои вероятно ще им се наложи и кратко пътуване.

Дева

Денят носи делови новини за някои, които ще ги активизират за действия в съответната сфера, докато други от знака нетърпеливо ще очакват през целия ден информация от такова естество.

Везни

Проявете стремеж да излезете от собствения си свят. Възможно е да усетите желание за възприемане на духовните ценности. Добре е да прекарате вечерта извън дома си, но не прекалявайте с алкохола и тежките храни.

Скорпион

Възможно е да имате непредвидени разходи или да се сблъскате с грубост и простащина. Разходка на чист въздух балансира чувствата ви. Денят е добър за пазаруване.

Стрелец

Разговор с шефа, към който сте се стремили дълго време, вероятно ще стане сега и ще ви изпълни с решимост и удовлетворение. От многото покани за гостуване изберете тази, която ще ви натовари най-малко.

Козирог

Това е ден за контакти. Възможни са споразумения или предварителни проекти за евентуална съвместна работа с някого. В личния живот сте спокойни и сигурни.

Водолей

Един от благоприятните дни през септември за удовлетворителна служебна реализация и за разрешаване на проблеми предимно в сферата на деловите отговорности и бизнеса.

Риби

Денят е печеливш, носи успехи на пътуващите по работа и създава предпоставки за поемане на нови отговорности в деловата сфера. Вече голяма част от зодията имат конкретни планове за разширение на дейността си и за насочване към нови задачи.

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361