Дневен хороскоп за 24 септември 2023 г.

Хороскоп 23.09.2023 14:03 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 24 септември 2023 г.

Овен

Значителният шанс за представителите на зодията е в деловата сфера - за разговори или практични ангажименти по финанси. По принцип денят ви носи материална сполука, но всичко в крайна сметка зависи от личната активност и правилната ориентация.

Телец

Този ден е чудесен за осъществяване на целите и за справяне с всякакъв вид затруднения. Действайте решително и ще успеете. Лошото за момента е, че действа една тенденция на непостоянство, която може да се окаже непреодолима вътрешна бариера за мнозина.

Близнаци

Съхранете спокойствие в отношенията си с началството. Избягвайте споровете - те могат да доведат до принципно противопоставяне. Изтъкани сте от нерви. Нещата могат да приемат неочакван обрат.

Рак

Една от най-важните ви задачи днес е да уравновесите настроението и емоционалното си състояние. Ако ви липсва балансът, ще загубите ценна енергия напразно. Създайте си настроение, като се поглезите с любимо занимание.

Лъв

Ще се нуждаете от близостта на интимната си половинка, което ще ви превърне повече в мечтатели, отколкото в реалисти, особено когато става въпрос за любов.

Дева

В бизнеса е възможен разрив в партньорските отношения - опитайте се да го предотвратите. Във финансовите ви дела цари безпорядък, не се впускайте в необмислени парични разхищения.

Везни

Днес премерен риск ще доведе до реализация на най-нестандартните ви проекти. Любимият ви човек ще ви поддържа във всичките ви идеи и начинания.

Скорпион

Активни и напористи, Скорпионите днес са готови да действат в няколко направления, демонстрирайки неизчерпаема енергичност. Бързи решения, контакти в обществото, пътувания, някои преговори и намиране на време за всичко.

Стрелец

Тежестта при подписването на нови договори ще падне върху вашите плещи. Родените през първата декада трудно ще намират време за почивка днес. Много сте точни, умът не ви позволява груби грешки.

Козирог

Трупате излишно напрежение, което лесно може да се избегне. Достатъчно е да гледате по-позитивно на ситуациите, които лично ви засягат, и да не ги приемате като опит на някого да ви унизи или злепостави.

Водолей

Мнозина от зодията ще бъдат доста претоварени със задачи през този ден, което може да се отрази в известна степен негативно върху жизнения ви тонус, а оттук да последва изоставянето на някои от тях.

Риби

Ще решавате много положително финансови и имотни въпроси. Ще искате да се чувствате по-свободни и това ще стане.

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993