Дневен хороскоп за 22 май 2023 г.

Хороскоп 21.05.2023 15:00 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 22 май 2023 г.

Овен

В служебно отношение се очертават неудобства за доста от Овните, които за някои са свързани с пътуване. За да намалите вероятността от пропуски при осъществяване на намеренията си, следва да програмирате задачите си и да ги изпълнявате последователно.

Телец

При осъществяване на контакти с приятели или в обществените среди е добре да се владеете и да не влизате в конфликти. Не приемайте безкритично обещанията на околните.

Близнаци

През този ден за повечето Близнаци се очертава спокойствие, както и шанс за реализиране на целите и намеренията ви. За да приключите деня си успешно, е за препоръчване да избягвате конфронтацията.

Рак

В стремежа си да решите наболял проблем или да достигнете до яснота относно справянето с него не е изключено да сгрешите, ако потърсите нечие съдействие.

Лъв

Този ден е изпълнен с много движение за Лъва и неизгодни ситуации в службата. Последните не са в състояние да неутрализират успеха ви, но ще действат мъчително върху съзнанието ви.

Дева

Път, новини, изразителна любовна нагласа и чувство за стабилност определят настроението на Девите, което в настоящия момент безспорно е на високо ниво.

Везни

На преден план изпъкват благоприятните възможности за парични печалби, свързани с деловите ви отговорности. При някои от зодията възникват напрегнати взаимоотношения с шефовете в службата.

Скорпион

В службата ще се наложи да се справяте с голямо количество задачи. Разочарования настъпват за онези от знака, които следва да проведат много важна среща.

Стрелец

Мнозинството от Стрелците са убедени, че ще се справят с проблемите си и ще разрешат въпроси от много важно естество в срок и с подобаващ успех. Не бива да допускате и сянка на съмнение, защото ще се случи точно така.

Козирог

За част от представителите на зодията се очертава конфликт с човек от близкото обкръжение. Въпросният сблъсък е във връзка с неприятна ситуация, възникнала през последните дни.

Водолей

При мнозина са налице емоционални сътресения, които често са следствие от загубено доверие или разклатен авторитет. Вероятно още днес някои Водолеи ще се опитат да възстановят загубените позиции, но успехът - поне засега - е много съмнителен.

Риби

Онези от зодията, които са започнали през предните дни изпълнението на някаква задача, имат шанса да я приключат днес. Същото важи и за продължаването на започнали преговори.

CHF CHF 1 2.00495
GBP GBP 1 2.32712
RON RON 10 3.93591
TRY TRY 100 5.42451
USD USD 1 1.79319