Дневен хороскоп за 16 май 2023 г.

Хороскоп 15.05.2023 11:17 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 16 май 2023 г.

Овен

Звездите определят сигурен професионален успех днес. Бизнесмените и търговците ще имат доста работа, която в много случаи се свързва с пътуване или присъствие на повече места от обикновено.

Телец

Очакват ви положителни резултати от решение на въпроси, свързани с недвижимо имущество. Днес склонността ви към риск и импулсивността ви при взимането на решения е възможно да опънат нервите на близките ви.

Близнаци

Част от представителите на Близнаци ще се ориентират към материални ангажименти, които при повечето се свързват с кратко пътуване. Тази активност може да се окаже добро начало и за бъдеща реализация в съответната дейност.

Рак

Стремете се към баланс и хармония. На работното място имате всички шансове за повишение. Интуицията е сред най-силните ви черти и сега можете да й се доверите напълно.

Лъв

Част от представителите на зодията ще се насочат към решаване на труден финансов въпрос, разчитайки на обещана подкрепа - най-вероятно от приятел.

Дева

Не залагайте ценни вещи - това няма да ви помогне да решите финансовите си проблеми. Очаквайте приходи от стар заем. Шефът неочаквано за вас ще ви похвали. Днес енергията ви ще е насочена към други сфери от живота, различни от любовта.

Везни

Неочаквани подаръци или жестове на внимание ще ви накарат да се почувствате специални за хора, които наистина ценят и обичат. Възможни са покупки за дома или за личния ви гардероб.

Скорпион

Хубави новини, а за някои и предложения, ще ви вдъхнат много оптимизъм. В делово отношение ще завоювате успехи, но повечето от вас са доста колебливи и позволяват на нерешителността да ги владее.

Стрелец

Този ден е благодатен в много отношения и ще зарадва голяма част от представителите на зодията с парични печалби. Работещите в сферата на финансите следва да са внимателни към задачите си.

Козирог

Някои ще се сблъскат с трудности на работното си място, които ще отстранят с упорити и енергични действия. За други от зодията се очертава успешно пътуване. Днес мнозина ще разрешат окончателно финансов или емоционален въпрос.

Водолей

Справяте се със задачите си, макар и с известно насилие над себе си. Денят е благоприятен за парични печалби и мнозина ще ги осъществят. Особено успешен за контакти в обществените среди.

Риби

Днес обръщайте повече внимание на това, което купувате. Вземете повече плодове и зеленчуци. Имате нужда от витамини и правилно хранене. Потичайте. Легнете си по-рано и се освободете от негативизма.

CHF CHF 1 1.97878
GBP GBP 1 2.28913
RON RON 10 3.93187
TRY TRY 100 5.59205
USD USD 1 1.80029