Дневен хороскоп и съветите на фортуна за вторник, 16 юни 2020 г.

Хороскоп 16.06.2020 08:11 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна за вторник, 16 юни 2020 г.

Овен – Днес неволно може да влезете в конфликтни ситуации. Едно малко нещо е достатъчно, за да предизвика бурната ви реакция. Помислете за вашия подход! Избирате грешен път, ако се втурнете небрежно напред. 

Телец – Насладете се на положителното влияние на този ден! Можете да си позволите повече от обикновено. Забавлявайте се, правете любимото си нещо, хапнете си нещо вкусно. Заредете тялото и душата. 

Близнаци – Добър ден е да анализирате ситуацията и да правите планове. Можете да видите света на вашите мисли и идеи по-добре, отколкото в други моменти. Можете също така да изразите себе си с повече увереност и сърдечност, така че да ви повярват и останалите. 

Рак – Възползвайте се от възможностите днес и станете спонтанно активни, когато усетите вътрешен импулс! Има нещо човешко и топло във вашите действия, затова ще получите и подкрепа. 

Лъв – Трябва да останете реалисти. Приливът на ентусиазъм може да има отрицателно въздействие върху вас. В любовта се очертава малка стагнация. Проявете известно търпение към партньора си. 

Дева – Не проектирайте недостатъците си върху другите. Нужна е смелост, за да осъзнаете собствените си грешки и да си признаете. Днес съдбата ви дава още един шанс: можете да поправите това, което сте направили лошо. 

Везни – Вашият оптимизъм и активност могат да бъдат насочени към фалшиви цели. Не бъдете активни още. Направете почивка, изчакайте малко. Крайно нежелателно е да правите нещо под въздействието на емоциите.  

Скорпион – Не сте в настроение, защото нещата не вървят по начина, по който искате? Или сте просто малко нетърпеливи? Днес можете лесно да бъдете повлияни от някоя прищявка. Въпреки че сега ще ви е трудно да контролирате себе си, опитайте се все пак да се съпротивлявате на емоциите. 

Стрелец – Подхождате към другите хора щедро и топло. Вашият чар и спонтанната ви директност отварят някои врати за вас. Особено днес изглеждате уверени  и почти бихте могли да кажем, че излъчвате нещо величествено.  

Козирог – Светът ще ви поздрави днес с усмивка. Ако се заемете с работата, първоначално лошият ден може да се окаже добър. Изпълнените задължения ви дават удовлетворение и добро усещане. 

Водолей – Хармоничната и позната среда е най-добрата предпоставка да се чувствате добре днес. Склонни сте да гледате на нещата през розови очила. Букет от цветя, музика или добро хранене придават на живота необходимата красота. 

Риби – Денят е малко сложен в някои отношения. Възможно е днес задълженията да са тежки за раменете ви. Няма да ви достига енергията, от която се нуждаете. Инициативите ви са трудни. Могат да възникнат проблеми с парите. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА 

Луната се движи на празен ход от 03:51ч до 12:37ч и това време е неблагоприятно да се започва нищо важно.

Време за преоценка на ценностите и за изправяне на допуснатите грешки. Определете причините за неуспехите и работете над грешките си. Променете отношението си към себе си, към ставащото, избавете се от всичко отживяло и от това, което ви пречи да живеете щастливо.

Този ден дава възможност да се познае мъдростта на земния живот, не за сметка на проявление на външните сили, а за сметка на работата вътре в себе си, със своето подсъзнание. Обърнете внимание на вътрешните си усещания. Всеки човек има своя вътрешен глас, чрез който разговаря с него неговият ангел-хранител и в днешния ден особено силно можете да усетите този глас. Главното условие е да го разбирате. Едва ли ще чуете гласа на Висшите сили, ако сте потънали в грижи, разправии със съседите, колегите или членовете на семейството. В този случай с вас общува не ангел-хранител, а личният ви бяс-изкусител, а неговите съвети още повече ще заплетат възлите в живота ви.

Може да се заемете с лечебно гладуване, да работите за повишаване на вашата духовност./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81752
GBP GBP 1 2.135
RON RON 10 4.02434
TRY TRY 10 2.18017
USD USD 1 1.65931