Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за сряда, 29 септември 2021 г.

Хороскоп 28.09.2021 18:03 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за сряда, 29 септември 2021 г.

Овен – Насладете се на прилива на вдъхновение, което ви подтиква към действие. Опитайте се да оставите всичко обременяващо настрана и да живеете за момента! Трябва да обмислите някои внезапни промени.

Телец – Напоследък изглеждате много добри в концентрацията и получаването на нещата, които трябва да направите, дори когато хаос цари около вас. Изглежда, че днес ще ви бъде трудно да получите това, което искате. Не се притеснявайте за слабата производителност, защото утре ще можете да започнете отново това, върху което сте работили. Отпуснете се и се опитайте да се забавлявате.

Близнаци –  Днес не е подходящ ден за твърди ангажименти, особено що се отнася до отношенията. Днешната атмосфера иска обединение и помирение. В следващите дни може да откриете ситуации или хора, от които има нужда да се освободите.

Рак – Бъдете внимателни преди да вземате решения, които имат дългосрочни последици. Ако ще правите голяма крачка в работата или в личния си живот, изчакайте с окончателното решение, докато не сте напълно наясно с всичко.

Лъв – Недоволството виси във въздуха и когато хората са недоволни, те са склонни да казват неща, които всъщност нищо не означават. Избягвайте изкушението да влизате в спор, това само ще влоши нещата. Ако е възможно, опитайте се да прекарате известно време сами. Не приемайте нищо твърде лично днес. Проверете фактите, преди да направите изводи.

Дева – Ще трябва да се борите с постоянните всекидневни проблеми. Няма нужда да правите нещата по-сложни, отколкото са в действителност. Отговорът на въпросите всъщност е много прост. Гъвкавостта е важна днес. Изберете спокоен подход.

Везни – Това може да е един от онези дни, когато ще се чувствате напълно самотни, дори стотици хора да има около вас. Никой от тях обаче не може да разбере вашата душевност. Невероятната ви възприемчивост и емоционалност ви поставят в категорията „Мога да се справя сам/а“. Не се изолирайте толкова.

Скорпион – Ще откриете, че днес имате пълен контрол над емоциите си. Вие сте в състояние да постигнете баланс и да избегнете крайности, които лесно могат да изплашат другите. Всъщност хората са привлечени от вашата увереност и способност да управлявате спасителна лодка по бурните вълни на живота.

Стрелец – Вашите амбиции и воля за успех днес може да противоречат на чувствата ви. Бъдете обективни, не позволявайте те да ви контролират. Може да се почувствате малко уморени. Добър момент е да направите равносметка на живота си.

Козирог – Може да ви е трудно да се справите с чувствата си днес, особено по-късно вечерта. Помислете дали не би било по-подходящо да изберете рационален подход вместо емоционален. Чувствата ви могат да доведат до резки промени в настроението, от единия край на спектъра до другия. Това, от което се нуждаете в момента, особено тази вечер, е баланс.

Водолей – Ако не сте достатъчно внимателни с енергията на деня, ще откриете, че тя се връща, за да ви удари право в лицето. Колкото повече се опитвате да контролирате и манипулирате другите, толкова повече ще се образува търкане. Нещата могат да излязат извън контрол.

Риби – Внесете стабилност в чувствата си. Склонни сте да стигате до крайности, да се люлеете до невероятни висоти и след това да попадате в дълбоки бездни. Отпуснете нервната си система и се успокойте. Разходете се сред природата. Уверете се, че емоциите са под контрол, преди да общувате с другите.

Съветите на Фортуна

Денят е труден, характеризиращ се с нестабилна енергия, която в резултат на това преминава в агресия, насилие, разрушение, необратими промени.  Инстинктите се засилват, човек е склонен към битки. Възможни са ревност и завист от страна на партньорите. Не трябва да се поддавате на провокации, вършене на лоши постъпки. Особено опасни са последствията от отмъстителност.

По-добре да внимавате да не започвате нови дела. Неправилното разпределение на собствените сили, надценяването на възможностите може да доведе до вътрешно опустошение. Препоръчително е на този ден да увеличите вниманието и осведомеността си. Денят е подходящ за разрушаване и освобождаване от старото, за радикални реформи. Може да изпитате неудържим апетит, не само към храна. Добре е да се очисти жилището физически и енергийно – чрез опушване с тамян, пръскане със светена вода и със запалена свещ./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448