Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за събота, 11 септември 2021 г.

Хороскоп 10.09.2021 22:51 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за събота, 11 септември 2021 г.

Овен –Ще бъдете в добро настроение и лесно ще се справите с днешните предизвикателства и проблеми. На работното място трябва да се научите да правите компромиси, ако искате да избегнете конфликти и недоразумения в бъдеще.

Телец –Изобщо няма да сте в настроение за работа на работното място, така че не се насилвайте с много трудни и сложни задачи днес. Навсякъде ви дебнат изкушения. Въздържайте се от желанието да харчите повече пари от планираното.

Близнаци – Ако имате връзка, вашият партньор ще окаже голямо влияние върху настроението ви. В същото време забравете за необходимостта да контролирате всичко и позволете на партньора си да изрази своето мнение.

Рак –Ще защитавате интересите си на работното място и няма да позволите на колегите си да подкопаят самочувствието ви. Възможен разгорещен спор с партньора ви. Внимавайте какво казвате - има голям шанс да кажете нещо, за което ще съжалявате.

Лъв –Трябва да спрете да игнорирате и пренебрегвате партньора си и да го видите в нова светлина. Спрете да се препъвате в незначителни подробности, да критикувате и да правите планини от къртичини.

Дева –Не мислете, че трябва да решавате всичко незабавно. Решавайте проблемите си един по един. Подгответе стратегия и се опитайте да предприемете обективен подход, когато става въпрос за търсене на решения.

Везни – Опитайте се да прекарате първата половина на деня възможно най-спокойно, като избягвате всякакви вълнения и стресови ситуации. Колкото повече преживявате, толкова повече енергия губите. Някои от вас ще са лесно раздразнителни поради умора.

Скорпион – Възможно е да имате притеснения, свързани с решаването на семейни и лични проблеми. Денят е подходящ за поставяне на нещата в ред. Времето е благоприятно за пазаруване, както и за развлекателни дейности, общуване с роднини, съседи, приятели.

Стрелец – През деня постепенно ще нараства вашият ентусиазъм. Каквато и да е действителната причина за това състояние, ще бъдете много ефективни в делата си. Вашето въображение може да роди много плодотворни идеи.

Козирог – Денят изисква дисциплина и ред. Днес лунните енергии ви подтикват да възстановите реда в личния си свят. Ако сте изгубили контрол над живота си, време е да внесете повече определеност и яснота.

Водолей – Във вашите отношения могат да се появят скрити подводни течения, които трябва спешно да бъдат открити и преразгледани. Не затваряйте очите си пред този факт, в противен случай си подготвяте опасен капан за бъдещето и ще имате още едно уязвимо място.

Риби – По-добре е да изпълните рутинните задачи през първата половина на деня, а в следобеда и вечерта ще можете да правите неща, които изискват добро въображение и свободен полет на фантазията. 

Съветите на Фортуна

Ден за усвояване на енергията на Космоса. Счита се за успешен и позитивен ден. Всичко случващо се днес се събира в един пъзел. Време за прошка, благодат и любов. Това време подхожда за търсене на нужната информация, за събиране на данни, за анализ на ситуацията, вникване в същността на нещата, идентифициране на структурата на проблема и намиране на нови методи за решенията. Всичко трябва да става бавно и без бързане. Днес може да намерите отдавна загубена вещ.

Добър ден за получаване на радост и удовлетворение на желанията ви. Вслушайте се в нуждите на тялото си. Ако се чувствате изпълнени със сили, значи сте в добро здравословно състояние и тогава щурмувайте напред! Ако се почувствате лениви и не ви се прави нищо, тогава има конкретна причина и се отдайте на почивка. Днешното ви състояние е добър индикатор на здравословното и емоционалното ви състояние./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448