Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за петък, 10 септември 2021 г.

Хороскоп 09.09.2021 17:18 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за петък, 10 септември 2021 г.

Овен –Днес е по-лесно да вземате финансови решения, тъй като сте в състояние обективно да претегляте всички плюсове и минуси. Ще проявите характерната за вас самоувереност и напоритост. Успешно ще общувате и умело ще убеждавате другите в това, което искате.

Телец – Здравият разум трябва да бъде вашият основен приоритет в момента. Ще се сблъскате със задачи, които на пръв поглед смятате за сложни или неразрешими. Не се страхувайте да опитате напълно ново решение или да получите съвет и помощ от другите.

Близнаци – Има вероятност да се появят обстоятелства, които да объркат плановете ви за деня. Пестете енергията си, не се насилвайте да правите нещо, което не ви се прави. Самоконтролирайте се и бъдете готови да посрещнете всяка нова възможност.

Рак – Възможно е да се появят мрачни мисли, но не трябва да се приемат твърде сериозно. Внимателно подбирайте с кого общувате, защото негативно настроените хора също ще допринесат за лошото ви настроение и потиснатост.

Лъв – Колеги или приятели могат да ви помолят за помощ. Добре е да им окажете съдействие и подкрепа, в каквото можете, но не прекалявайте! В противен случай силите ви ще се изчерпат бързо и ще ви липсва енергия да се справите със собствените си дела. 

Дева – Първата половина на деня може да се почувствате емоционално по-неустойчиви, но по-късно ще ви стане по-леко. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, затова пък се пазете от общуване с агресивно настроени хора, както и от битови инциденти.

Везни – Ако отдавна не сте намирали време да се отдадете на себе си, крайно време е да го направите. Забравете за отговорностите за малко поне, защото днес е идеален ден за глезотии и може би дори за пазаруване.

Скорпион – Денят носи позитивна енергия. Неподходящо е днес да се изпитва меланхолия и униние. Не бива да се притеснявате за нищо, но въпреки това не се отпускайте напълно. Търсете поводи за забавление и радост.

Стрелец – Възможни е да настъпят някои промени (работата, личния живот, другаде), които ще променят правилата на играта. Това носи рискове, но и отваря нови възможности. Страстта ви се пробужда и ставате по-активни. Може дори да решите да предприемете нещо приключенско.

Козирог – Не си позволявайте да седите бездейно днес, ще бъде непростима грешка да пропуснете такива благоприятни условия за действия. Упоритостта е подходяща при решаването на много въпроси, ако искате да запазите спечелените преди това позиции.

Водолей – Може да изпитате вдъхновение и да усетите творчески подем. Използвайте всяка добра възможност да проявите своите таланти. Ако срещнете неприятности днес, не влагайте емоции. Всичко тече, всичко отминава.

Риби – Днес ще се намирате в състояние на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да владеете себе си, ситуациите и взаимоотношенията си. Не избързвайте в нищо. Влагайте повече разум в действията си.

Съветите на Фортуна

„Осъществяване“. Един от най-отговорните дни. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проявете своите възможности и заложете фундамента точно днес. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си.

Ден на положителни емоции, радост и щастие. Не защото всички събития са толкова позитивни, а защото сега виждаме света, както ни се иска да го видим и приемаме желаното за действително.

Прекрасно време за усвояване на знания. Много подходящи са за изговаряне положителни утвърждения и формули.

Благоприятно е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Резервите на организма са ограничени и болестите започнали днес могат да бъдат опасни. Бъдете сити, но не преяли.

Луната се движи на празен ход от 07:49ч до 09:06ч. Време, в което не трябва да се предприема нищо важно за вас./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448