Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за неделя, 12 юли 2020 г.

Хороскоп 12.07.2020 07:00 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за неделя, 12 юли 2020 г.

Овен – Звездите ви съветват да почистите дома си. Може би по време на почистването ще стигнете до решение на проблемите, които отдавна ви притесняват. Всъщност в чистота и свежест се мисли по-лесно.

Телец – Тази неделя ще ви се мързелува. Не се отказвайте от това удоволствие. Всички неща могат да изчакат и денят спокойно да прекарате със себе си. В спокойствие ще попълните вашите духовни сили.

Близнаци – Днес трябва напълно да се отпуснете и да се забавлявате. Правете каквото ви се харесва. Разходка в парка, чат с приятели, вечерта изгледайте някой интересен филм, четене на книга – всичко това ще ви помогне да си върнете доброто настроение.

Рак – Днес ще имате хармоничен ден. Прекарайте време с другата си половина. Ако  нямате, си намерете друга подходяща компания. Възможно е и изпълнението на ваше отдавнашно желание, бъдете подготвени.

Лъв – Звездите предричат за някои Лъвове труден ден. Но нека трудностите и неприятностите не се отразяват на настроението и увереността ви. Утре всичко ще се промени. Слънцето ще изгрее отново.

Дева – Звездите ви съветват да отделите целия ден за себе си. Погрижете се за здравето и спокойствието си. Порция сладолед, спорт, разходка и вечер в добра компания ще ви дадат нови сили за следващата седмица.

Везни – Денят ще ви се стори труден, ще трябва да решите някакви висящи проблеми. Просто не се страхувайте да питате и да рискувате. Нуждаете се от цялата си издръжливост. След това ще въздъхнете с облекчение.

Скорпион – Звездите ви съветват да се наслаждавате на обкръжението си. Разхождайки се в гората, парка, спокойното забавление ще ви даде сили за по-нататъшни постижения в работата. Не забравяйте за вашите близки и скъпи хора, те също се нуждаят от вас.

Стрелец – Време е да обърнете голямо внимание на здравето си. Не пренебрегвайте сигналите на тялото, те ще ви помогнат да забележите навреме какво не е на ред и да вземете нужните мерки. Поддържайте добро настроение и не позволявайте на нищо да ви разстройва.

Козирог – Тази неделя ще ви е мързеливо и нищо няма да ви се прави. Прекарайте времето с близки и любими хора. Съберете сили в умиротворението. Главата ви ще е буквално пълна с различни планове и проекти!

Водолей – Време е да направите това, за което винаги сте мечтали и мислили. Знаете ли, късметът помага на онези, които не се страхуват да поемат рискове. Някои събития или неочаквана среща могат да причинят истинска буря от емоции!

Риби – Денят ви ще зависи изцяло от това с кой крак ще станете. Ако станете с правилния - денят ще се окаже прекрасен и ще мине невероятно. Приемете го и като шега, и като истина. Ще бъдете в плен на разнообразни емоции.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е подходящ за стремителни действия, носи творчески подем и вдъхновение.  Проявете упоритост, за да постигнете целта си, за да постигнете триумф. Благоприятно за реализацията на всяко дело. Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела.

Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за укрепване на съпружески партньорства,  на стари приятелски отношения. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, затова не е желателно да бъдат нарушавани.

В този ден трябва да бъдем честни и справедливи, да отстояваме позиции, когато сме прави. Противопоказно е да се лъже. Трябва да се стремите да бъдете честни и справедливи дори в дреболиите. Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.

CHF CHF 1 1.79714
GBP GBP 1 2.28192
RON RON 10 3.97664
TRY TRY 10 1.91806
USD USD 1 1.61306