Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за четвъртък, 9 юли 2020 г.

Хороскоп 09.07.2020 07:24 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за четвъртък, 9 юли 2020 г.

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини

Овен – Запомнете, че трябва да останете безпристрастни през днешния ден. Намерете утеха след напрегнатия ден в компанията на любими хора или приятели. Нужно ви е известно разпускане.

Телец – Днес сте си изтеглили добри карти за деня, въпреки всичко не разчитайте само на това. Бъдете много внимателни и предпазливи. В службата могат да възникнат проблеми. Някои колеги са настроени критично към вас.

Близнаци – Денят е неутрален. Бъдете предпазливи в общуването с новите хора и преценявайте внимателно информацията, която получавате да не е подвеждаща. Възможно е по-чувствителните индивиди да изпаднат в леко депресивно настроение.

Рак – Денят изглежда ще е добър, но с малката уговорка да не се поддавате на никакви провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви струва много. Ще ви споходят интересни и полезни идеи.

Лъв – Днес има тенденция за пречки, които ще трябва да преодолявате. Чувството ви за хармония ще бъде загубено в този ден. Изтънчеността и елегантността ви могат да отстъпят място на по-грубите обноски.

Дева – Като цяло денят е благоприятен. Жизненият ви тонус е достатъчно висок, обаче ще ви липсват стимули за каквото и да е. В личните отношения не е изключено да изплуват стари проблеми или да се появят нови разногласия.

Везни – Ако не се чувствате бодри още от сутринта, е по-добре да не поемате големи отговорности. Може да се наложи да вземете набързо някакви решения. В интимните си отношения се постарайте да бъдете нежни и ласкави.

Скорпион – Ден за довършване на започнатото. Не се отвличайте от второстепенни и маловажни неща. Облягайте се само на собствените си сили и не се осланяйте на чужди съвети. Знаете приказката за вълка и защо му е здрав врата.

Стрелец – Хубаво би било да бъдете повече предпазливи, защото има вероятност да ви измамят. Увеличава се жизненият ви потенциал и се засилва излъчването на аурата ви, вашият сексапил и съответно нараства интересът към вас от страна на противоположния пол.

Козирог – Денят ще бъде малко напрегнат за вас и ще изисква сериозно отношение към отговорностите ви. Не се поддавайте на излишни амбиции, избягвайте импулсивността и необмислените решения.

Водолей – Днес избягвайте общуване със силните на деня. Не се натискайте да влезете в първите редици точно сега. Не се поддавайте на суетата и не правете излишни разходи. Отделете си време да се погрижите за себе си.

Риби – Ако можете да се дистанцирате и да погледнете на нещата отстрани, това ще способства за намирането на най-правилното решение за вас. Отделете време за любимите хора и измислете нещо интересно за вечерта.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес светът е нашето огледало – в него се отразява нашата истинска същност, показва ни нашето истинско Аз. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Всичко, което говорят за нас околните е чистата истина. Анализирайте думите, казани по ваш адрес, но не предприемайте никакви действия под влияние на първичните инстинкти. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина.

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81549
GBP GBP 1 2.20686
RON RON 10 4.01278
TRY TRY 10 2.18394
USD USD 1 1.60868