Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – сряда, 3 март 2021 г.

Хороскоп 02.03.2021 18:48 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – сряда, 3 март 2021 г.

Овен – Може да сте прекалено емоционални. Потокът от творческо вдъхновение, който ви дава енергия и желание, сега може да изведе връзката ви на следващото ниво. Идеален ден да обърнете повече внимание на половинката си или приятелите. 

Телец –Дори ако мисията, която ви е била поверена в началото изглежда лесна, бъдете бдителни, защото никога не се знае. Луната в дома на партньорството ви прави напористи във взаимоотношенията си с хората.  

Близнаци – Трябва да се отпуснете и да се отдадате на забавление или релакс. С половинката си се опитайте да бъдете напълно честни, ако е необходимо, признайте грешките си. Това само ще укрепи връзката ви. 

Рак –Не се страхувайте да показвате на другите чувствата си. В повечето случаи това ви прави доста чаровни. Ако ви очаква някаква работа, внимавайте за битови инциденти. Не пренебрегвайте безопасността. 

Лъв – Липсва ви смирение днес. Обърнете внимание, защото това е нещо, което може да причини неприятности, които трудно се поправят. Финансовите обстоятелства могат да създадат чувство на несигурност. 

Дева –Имате смелостта да летите в облаците и да мечтаете, но все още не е дошъл моментът да осъществите мечтите си. Но все пак не се отказвайте от тях и се фокусирайте върху пътя към вашето щастие. 

Везни –Пийте чай или кафе с приятелите си. Това ще ви отпусне. Някой около вас ще се нуждае от вашето насърчение. Умеете да вдъхновявате хората около вас. Харесва ви тази роля и ще приеме предизвикателството!

Скорпион – Може би някой от семейството ви ще ви дразни и поради това да възникнат конфликтни ситуации у дома ви. Денят ще премине добре, ако уважавате правото на всеки на личен живот и не пренебрегвате нуждите на другите. 

Стрелец – Ако искате да преминете към светло бъдеще, ще трябва да направите повече в настоящето. Време е да се събудите! В любовта могат да се появят малки и досадни недоразумения. 

Козирог – Във връзка с любим човек не е изключено напрежение, но лесно можете да „обезвредите“ ситуацията с нежни думи. Говорете за любов, тогава неприятните моменти, ако се случи такова нещо, ще се превърнат в страстни и вълнуващи. 

Водолей –Ще почувствате прилив на енергия. Юпитер ще ви обърка главата толкова много, че мислите ви няма да ви позволят да заспите дълго време. Обличайте се добре, за да избегнете нежелани настинки. 

Риби –Не се доверявайте за неща, които не са проверени. В личния си живот вероятно заслужавате повече, отколкото получавате. Говорете открито и честно с партньора си. Необвързаните трябва да отбягват случайните любовни афери.

Съветите на Фортуна 

Денят има силна енергия. Подходящо е за активни действия, но без претоварване. Луната е намаляваща, жизнеспособността на организма е намалена, човек е по-малко активен, бързо се уморява, реакциите се забавят, затова не трябва да се захваща с дела, които изискват големи усилия. Действията трябва да бъдат насочени към завършване на нещата, да не се започват нови. Да се избягват прояви на гордост и високомерие. 

Денят способства духовното израстване, затова днес е добре да се занимавате с медитации, духовни практики, да четете духовна литература. Благоприятно е за създаване на нови контакти и връзки.  Уязвими органи на деня са очите и гърбът. Полезно е да се правят упражнения за очите. Благоприятно е за масаж на гърба. В този ден може да зададете въпрос и да гледате към небето продължително. Във формата на облаците или чрез друг небесен знак може да намерите отговора./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.77625
GBP GBP 1 2.25344
RON RON 10 3.97018
TRY TRY 10 2.02274
USD USD 1 1.63176