Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – петък, 13 август 2021 г.

Хороскоп 12.08.2021 18:19 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – петък, 13 август 2021 г.

Овен – Шансовете за успех са по-високи, отколкото си мислите, но е необходима инициатива да се приближите до желаните резултати. Ограничете разходите за удоволствие. Бъдете по-учтиви с останалите.

Телец – Днес ще си бъдете напълно самодостатъчни. Добрият жизнен тонус ще спомогне да се справите с многобройните си задачи. Това е подходящият момент да осъществите стари планове, да направите това, което е замислено отдавна.

Близнаци – Денят подхожда за стратегическо планиране. Разчитайте само на собствените си сили. Бързо ще се ориентирате накъде да поемете. Избягвайте да се концентрирате върху неприятните неща от ежедневието.

Рак – На фона на днешните събития животът ще протича спокойно и без съществени изменения. Добре ще е за вас, ако общувате днес по-избирателно. Въздържайте се от импулсивни постъпки и действия.

Лъв – Вашият творчески потенциал ще бъде на необходимата висота днес. Енергия и сила изобщо няма да ви липсват. Пред повечето от вас ще се разкрият широки възможности, от които е добре да се възползвате.

Дева – Успехи ще имате в интелектуалната и творческа дейност, където ще бъдете вдъхновени от някакви нови идеи. Обективното възприятие на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

Везни –Много е важно правилно да организирате деня си и да не бързате нищо да предприемате без достатъчно добре да сте обмислили. Възможно е да възникнат малки проблеми, които да изискват вашето неотложно внимание.

Скорпион – Добри перспективи ще се открият пред онези, които не се боят да излязат напред или да изправят пред по-силните противници. Възможно е да се стигне до помирение на онези, които са били в кавга, да уредят стари разногласия.

Стрелец – Не сте застраховани от неприятности, но ще запазите бодър духът си през целия ден. Това ще ви помогне по-лесно да се справяте с делата си. Внесете ред и хармония на работното си място.  

Kозирог – Концентрирайте се върху отделните фрагменти на замислените вече дела. Този ден не предразполага към активно търсене на нови решения и намиране на изход. Повече подхожда за рутинна работа и практични действия.

Водолей – Засилва се интересът ви към светският живот. Появява се желание за общуване с повече хора, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

Риби – Денят е подходящ за решаване на различни дребни въпроси, както на работа, така и в семейството. Някои от вас ще търсят силни усещания, нови изкушения. Да внимават тези, които са обвързани вече.

Съветите на Фортуна

Спокоен и мирен ден за получаване на любов и благодат. Да не се нарушава неговата меката атмосфера на деня с битови скандали. Внимавайте да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Не е добре да се изразява недоволство от каквото и да е.

Днес могат да се започват нови дела. Добре е също да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Повече време отделете за почивка, общуване с близки и приятели. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648