Астрологията и ключовите според нея дати за месец март, които ще ни помогнат да бъдем по-успешни

Хороскоп 01.03.2023 10:58 Снимка: ДНЕС+

Астрологията и ключовите според нея дати за месец март, които ще ни помогнат да бъдем по-успешни

Вече сме в март - нов месец, изпълнен с множество астрологични транзити, събития и предизвикателства. И за да бъдем успешни в този период, добре е да имаме предвид влиянията на космическата енергия. Това ще ни бъде в помощ за правилно подреждане на приоритетите и за по-бързо и лесно справяне с поставените задачи.

И ако знаем кои са правилните дни, в които да предприемем дадени действия, то те ще се случат по-добре. Ето ключовите дати, които според Metro е добре да вземем предвид.

2 март - Меркурий в Риби

Ден на повече комуникации, успешни бизнес начинания и пътуване. Може да се отдадем на идеите, които имаме в тези области и да им дадем гласност - защото може да намерите съмишленик, който да пожелае да обедини силите си с нас.

7 март - Пълнолуние в Дева

Най-важно е да мислим за задълженията и задачите си. Добре е да мислим рационално и преди всичко за собствените си цели, без да се разсейваме в грижите и услуги за другите.

16 март - Венера в Телец

Романтичен период, в който може да се отдадем на своите страсти и любовен живот. Химията и привличането са важни. Ако човек е в дългогодишна връзка, то това е моментът да се опитаме да възстановите хармонията в отношенията си със своята половинка. Ако пък човек е необвързан, спокойно може да се отдаде на нови емоционални изживявания.

19 март - Меркурий в Овен

Ден на смелост и откровения. Нещата не бива да се премислят, трябва да бъдем водени от сърцето и това, което то ни подсказва. Директно може да кажем всичко, което ни е в ума.

20 март - сезонът на Овните

Управляван от Марс, Овенът е огнен елемент, управляващ знак. Свързан е с амбиция, агресия, страст, жизнена сила и харизма. Той е и първият знак на зодиака - затова тази дата е нещо като астрологична Нова година. Може да използваме това за поставяне на ново начало.

21 март - новолуние в Овен

Новолунието е свързано с действие и активност. Това е моментът да разширим своите хоризонти и амбиции. Всичко, свързано с работата, ще ни се удава много добре. Може дори да отидем по-далеч, като свършим неща, които отдавна отлагаме или се страхуваме да направим.

23 март - Плутон във Водолей

Плутон е в Козирог от доста дълъг период - от 2008 г. насам. Но сега се премества във Водолей за следващите три месеца, до 11 юни. Това е удачното време да станем част от някакъв общ екип, което ще ни донесе разнообразие и напредък.

25 март - Марс в Рак

Опасно емоционален ден. Не бива да се отдаваме на чувствата си и трябва да внимаваме да не кажем или направим нещо, за което после бихме съжалявали. Като цяло трябва да се опитваме да останем спокойни.

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.33073
RON RON 10 3.93725
TRY TRY 100 5.4048
USD USD 1 1.78876