6 зодии, които са перфекционалисти

Хороскоп 14.07.2020 09:50 Снимка: ДНЕС+

6 зодии, които са перфекционалисти

Вие сте някой, който е благодарен за грешките, които прави, защото се учите от тях, или правите всичко възможно, за да ги избегнете на първо четене?

Може да сте малко и от двете.

Ако добавим астрологията към сместа, става ясно, че зодиакалните знаци, които мразят да правят грешки, притежават определени черти на характера.

Някои хора не обичат да правят грешки, защото не искат да усетят отрицателната реакция от околните. Не всички грешки са обратими и понякога последиците от правенето на такива са извън нашия контрол.

Опитайте се да се поучите от грешки и да не ги повтаряте.

Дева
Девите са склонни да бъдат свръхкритични, но човекът, към когото са най-критични, са те самите. Те имат високи стандарти и когато техните очаквания не са изпълнени, хората от тази зодия може да се разстроят доста от себе си.
Допусната решка ги кара да се чувстват сякаш не знаят какво правят. Девата има истински проблем с индивиди, които са неспособни да дават всичко от себе си за добър и перфектен завършек на нещата. Те поставят нещата на мястото си, за да гарантират, че когато правят нещо, то се получава както трябва; когато не го правят, Девите се чувстват като измамници.

Лъв
Лъвовете са изключително завършени и харизматични. Хората са склонни да им подражават. Когато Лъвът прави грешка, той чувства, че предава не само себе си, но и околните.
Една грешка може да му струва уважението и възхищението, което желае, или поне това се страхува Лъвът. Той знае, че не е перфектен, но това не означава, че не трябва да се стреми към високи постижения. Лъвът на всяка цена ще се стреми да избегне провала.

Козирог
Козирозите вършат работата целеустремено и се опитват да не бъркат. Но грешки се случват и колкото и да е опитен и компетентен един Козирог.
Хората от този знак се опитват да се поучат от грешките си, но мразят да са в това положение. Те знаят, че са човеци, но провалът за тях не е опция, когато са положили повече усилия и носят голяма отговорност.

Везни

Везните мразят да бъдат оценявани и се страхуват това да се случи, когато направят грешка или вземат решение. Допускането на грешки може да доведе до проблеми или да разклати вярата на другите в тях. Везните искат всички да са доволни от представянето си, независимо дали е в службата или в ежедневието.
Когато хората от тази зодия виждат нещата от нечия друга гледна точка, те се чувстват още по-зле за допуснатите грешки и настъпило объркване от тях. Винаги има последствия и това просто удължава агонията за Везните.

Овен

Овните са конкурентни и те играят, за да спечелят. Когато сбъркат, това ги кара да се чувстват като създатели на неуспех, с който трудно се справят. Овенът знае, че грешките са неизбежни, но това не намалява горчилката от тях.
Овенът може да иска да избягва грешки, но и не иска да пропусне нищо, така че ще заложи всичко на облога, че нищо няма да се обърка. Ако бъдат допуснати грешки, той ще се справи с тях след това.

Скорпион

Скорпионът би предпочел да се поучи от грешките на други хора, отколкото да направи свои. Колкото и да е подготвен обаче, се случват неща, които са извън неговия контрол. Той е решителен, фокусиран и се опитва да направи всичко правилно от първия път.
Когато направи грешка, може да му отнеме момент да се върне към задачата, но няма да спре, докато грешката не бъде коригирана./Mila.bg

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113