3 зодии, които ще забогатеят през юли

Хороскоп 14.07.2020 11:52 Снимка: ДНЕС+

3 зодии, които ще забогатеят през юли

Лятото определено е сезон, в който парите все не достигат – почивки, повече излизания, не ти се ще да се откажеш от нищо. Но за 3 зодии няма да има проблем да направят своите смели летни планове, защото юли им предлага пари от небето.
 
Овен
 
Месец юли ще ви донесе много изненади, но една от тях ще ви се стори почти невероятна. Оглеждайте се за онези игри, в които раздават награди и в които никога не сте вярвали – сещате се, тип „Споделете играта и тагнете две приятелки”. Късметът ще ви се усмихне и нищо чудно да си спечелете доста голяма предметна награда, която бързо можете да превърнете в паричната й стойност.
 
Рак

Раците ще имат неочаквани постъпления, които определено няма да са свързани просто с подаръците и парите, които ще получат около рождените си дни. Не, тук говорим за по-сериозни суми като придобито наследство, продажба на имот или пък доста щедър летен бонус.

Козирог
 
Козирозите ще имат реалната възможност да забогатеят през юли, а парите в живота им да бъдат привлечени от техния дългогодишен и страстен труд в призванието им. В случай, че продължат да бъдат здраво стъпили на земята, устремени и не се възгордяват, богатството ще продължава да расте./Actualno.com
CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113