Практиката малобройни олигофрени да блокира Орлов мост трябва да бъде преустановена

България 08.07.2020 08:08 Снимка: ДНЕС+

Практиката малобройни олигофрени да блокира Орлов мост трябва да бъде преустановена

От Фейсбук профила на бившия евродепутат Димитър Стоянов

Нека да ви обясня нещо, като човек, който над 10 години е организирал най-различни митинги, шествия и протести. Практиката група малобройни олигофрени ей така просто да си реши и да блокира Орлов мост и по този начин да разкатават фамилията на десетки хиляди, трябва да бъде преустановена.

За това не е нужно да бъде променян закона, а да бъде приложен действащия. Като не е спазен реда за уведомяване, кметът, смятам аз, е ДЛЪЖЕН да издаде заповед за разпускане на митинга.

След което органите на МВР трябва да предложат на олигофрените да изпълнят заповедта и да се разотидат. Които не го сторят, участват в забранен митинг, което е престъпление. Това протестът толкова девалвира, че вече става противен.

Работите отиват на това да се протестира срещу протестирането, което вече не е добре. Че тръгнат ли сегашните да изменят закона, кой знае какви ще ги натворят. Управляващи, не изменяйте закона, просто го приложете 1 - 2 пъти с цялата му настояща строгост и нещата ще си дойдат на мястото./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81028
GBP GBP 1 2.16418
RON RON 10 4.04314
TRY TRY 10 2.30046
USD USD 1 1.6551