Нашите симпатизанти бяха жертва на политически тормоз, невиждан след 1989 година

България 14.07.2021 15:10 Снимка: ДНЕС+

Нашите симпатизанти бяха жертва на политически тормоз, невиждан след 1989 година

„Искам не просто да благодаря, но и да изкажа дълбокото си уважение към нашите съмишленици в област Кърджали, които не се поддадоха на заплахите, на изнудването и невероятния натиск, който им бе оказан. Те излязоха да гласуват с достойнството на свободни хора“, написа във фейсбук профила си Цвета Караянчева по повод на отминалите избори.

„По време на изтеклата предизборна кампания нашите симпатизанти бяха жертва на политически тормоз, невиждан след 1989 година. Невинни хора бяха арестувани заради това, че имали плакати на ГЕРБ в колите си. Бяха разкарвани с белезници и държани в ареста без отправено обвинение. Искаха да ни прекършат. Не им се получи. Уверявам Ви, че с всички, които си позволиха да арестуват незаконно и да тормозят граждани по политически признак, ще се видим в съда. България все още е свободна и демократична държава“, допълва още тя за арестите и обвиненията към нея от страна на служебния вътрешен министър.

Тя изказва дълбоката си благодарност към структурите на партията, затова че въпреки всичко да дали всичко от себе си, защото не желаят да живеят в нечий бастион. Караянчева, подчертава, че със или без мандат, ГЕРБ остава най-силната партия в региона след ДПС.

„Поздравявам ви, свободни и честни хора! Поклон пред Вас! И да се захващаме за работа, че не се знае дали няма скоро пак да ни се наложи да ходим да гласуваме“, казва още Караянчева.  /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448