Лозан Панов след като „Правосъдие за всеки“ се отрекоха от него: Сърдечно благодаря

България 18.11.2021 19:26 Снимка: ДНЕС+

Лозан Панов след като „Правосъдие за всеки“ се отрекоха от него: Сърдечно благодаря

Кандидат-президентът дарява останалата от кампанията му сума на НПО-то

„Уважаеми членове на Инициативния комитет, сърдечно благодаря за Вашата подкрепа по време на изминалата кандидатпрезидентска кампания“.

Това написа в профила си във Фейсбук кандидатът за президент Лозан Панов. Посланието му идва дни, след като участници в неговия Инициативен комитет коментираха, че издигането му е било грешка. Затова и много Фейсбук потребители заподозряха голяма доза ирония в посланието му.

„Бих искал най-вече да изразя и моята специална благодарност към ръководството на Инициатива „Правосъдие за всеки“. Изключително високо оценявам усилията на нейните лидери да „хвърлят повече светлина“ в публичното ни пространство върху моите личностни и професионални качества. В знак на специалната ми благодарност към ръководството на „Правосъдие за всеки“, предлагам на членовете на Инициативния комитет да се обединят зад решението да дарят на неправителствената организация, която си е поставила високи цели, цялата останала налична сума, събрана от даренията, предназначени за кандидатпрезидентската кампания, която към този момент е в размер на 12.959,35 лв.“, пише още Панов.  /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448