Хората искаха промяна, а получиха брутална подмяна

България 13.05.2021 20:03 Снимка: ДНЕС+

Хората искаха промяна, а получиха брутална подмяна

Хората искаха промяна, а получиха брутална подмяна. Хората гласуваха за намаляване на депутатите, за мажоритарен вот – нещо, което им обещаваше един човек доста дълго, а в единственото си интервю извън Фейсбук каза, че на никого нищо не е обещавал. Това каза пред bTV Александър Сиди от ВМРО.

Ако проблемът е в лидерството при патриотичното пространство, нека да тръгнем да го решим, защото то има своите гласове – това каза днес Красимир Каракачанов, посочи Александър Сиди. Днес лидерът на партията призова патриотичните формации да се обединят за предстоящите парламентарни избори, но без водачите им да участват в листите.

По думите му ВМРО казват, че са за президентска република, а не за президентската република на Радев. „Казваме повече правомощия на президента, който и да е той“, заяви Сиди.

„Следващото народно събрание може да има по-дълъг живот и в него да се натворят повече глупости, добре е в него да има патриотични формации, които да спират крайна либерална пропаганда“, каза още Александър Сиди./tribune.bg

CHF CHF 1 1.78729
GBP GBP 1 2.28592
RON RON 10 3.97083
TRY TRY 10 1.89161
USD USD 1 1.64438