Във Варна задържаха ръководител на музикална школа за опит за блудство с малолетен

Варна<+> 28.01.2022 15:57 Снимка: ДНЕС+

Във Варна задържаха ръководител на музикална школа за опит за блудство с малолетен

По информация от наши източници, само преди дни същият е участвал в учредяване на организация на ПП "Възраждане" в Аксаково

На брифинг за медиите от прокуратурата във Варна съобщиха, че за 24 часа е задържан ръководител на детска школа в Аксаково.

Арестът е извършен снощи, веднага след излизане от урок, вероятно частен. Детето е съобщило за случилото се на родителите си и те са сезирали органите на реда.

Мъжът е задържан, предстои да му бъде повдигнато обвинение още днес. Обвинението за подобни деяния предвижда наказания с лишаване от свобода от 2 до 6 години. 

От прокуратурата не дават повече подробности за случилото се, тъй като се касае за малолетно дете. 

По неофициална информация, задържаният е с инициали Н.Г. Очевидци са съобщили още снощи пред Moreto.net, че в читалището в Аксаково около 20 часа е задържан 24-годишен мъж. Той е ръководител на музикална школа, в която се обучават деца. Сигналът е за опит за блудство с едно от малките момчета в групата, а в самата школа се обучават деца на възраст между 5 и 15 години.

По наша, непотвърдена официално информация, Н.Г. само преди дни е участвал в учредяване на организация на паритя  "Възраждане" в "един от най-новите градове на България". За събитието е информирал и споделил снимка Костадин Костадинов в официалния си профил във Фейсбук.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648