Варна<+> 31.10.2023 14:35 Снимка: ДНЕС+

СДС ще подкрепи с №7 Иван Портних и Людмила Колева в „Приморски“, за да продължат проектите на Варна

Представяме ви част от проектите, изпълнени от кмета Иван Портних и неговия екип.

Повечето от тях са реализирани в периода 2013 - 2023 година, а  работата по други продължава в момента.

На предстоящия в неделя втори тур на изборите за местна власт СДС-Варна заявява пълна подкрепа за кандидата за кмет на Община Варна, издигнат от партньора в ЕНП ГЕРБ (с №7) Иван Портних.  Варненските седесари и кандидатът на СДС-Варна за кмет на район „Приморски“ Веселин Василев ще подкрепят кандидатурата на ГЕРБ с №7 за районен кмет на „Приморски“ Людмила Колева-Маринова, за да продължи реализацията на проектите за модерния ни град.

Община Варна извърши пълна рехабилитация на бул. „Княз Борис I“ - в отсечката от Икономическия университет до кръговото кръстовище на спирка „Почивка“. Средствата бяха осигурени през 2015 година от правителството на ГЕРБ.  Това е централният булевард в града, който свързва Варна с курортите на север - "Св. Св. константин и Елена", "Ривиера", "Златни пясъци".

И друг от централните булеварди в града беше напълно рехабилитиран. Една от най-натоварените артерии в сърцето на район „Приморски“ - бул. „Осми Приморски полк“ – е с изцяло подменена инфраструктура: изцяло е сменена подземната комуникация, включително централни водопроводи, които минават по трасето, преасфалтирани бяха пътните платна. Изградени бяха еднопосочни велоалеи от двете страни на булеварда, които се ползват активно от колоездачи.


Купуването и продаването на гласове е престъпление

CHF CHF 1 1.97419
GBP GBP 1 2.29625
RON RON 10 3.931
TRY TRY 100 5.59253
USD USD 1 1.80194