Освободиха от длъжност всички областни управители

Варна<+> 04.08.2022 13:36 Снимка: ДНЕС+

Освободиха от длъжност всички областни управители

Служебното правителство на Гълъб Донев освободи всички областни управители. Това стана на първото заседание на новия Министерски съвет.

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев ще отговаря за организацията на изборите.

Десетки въпроси се зададоха на областния управител на Варна Благомир Коцев относно спирането на движението на автомобили в Морската градина около Комплекс "Хоризонт", собственост на семейството на Коцев още от далечната 1987 година, но те останаха без отговор.

Благомир Коцев бе назначен на длъжността областен управител на Варна от правителството на четворната коалиция, като кадър на "Продължаваме промяната" на 24 февруари 2022 г.

За краткото време, в което той бе представител на държавната администрация във Варна, се прочу с не малко интересни факти около него, като свързаността му с Николай Стефанов- областен координатор на "Продължаваме промяната", сагата с кораба "Царевна", използван за жив щит от Украинските военни сили и от нечистата "работа" на , неяснотите около средствата, събрани от дарителската кампания за украинците, фирмата, чиято собственост е 'Царевна" и нечистите ѝ дела. Докато Кирил Петков лъжеше, че държавата прави нещо за моряците ни, които бяха буквално под обстрел, Коцев политиканстваше с типичните за партията си лъжи и манипукации.

Благомир Коцев стана известен на варненци, като спря автомобилите край Крайбрежната алея в Морската градина, но не предприе действия да ограничи автомобилите да седе движат по алетите на любимото място на варненци.

По материала работи Геновева Михайлова

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648