Мощен звук, специални ефекти и 100% рок на концерта на група „Сигнал” във Варна

Варна<+> 13.07.2020 14:39 Снимка: ДНЕС+

Мощен звук, специални ефекти и 100% рок на концерта на група „Сигнал” във Варна

Легендите от  „Сигнал” са на път да сменят познатото си лого за концерта си  на 23 юли 2020  в летния театър във Варна.  Засипани от телефонни обаждания с въпроса ще го има ли концертът и дали Ковид-19 ще попречи на провеждането му, организторите също са готови да се съгласят с музикантите и да изберат едно от стотиците предложения на феновете. Сред  тях  и някои особено интересни,  които будят усмивка: „Рок танци с Ковид”, „Ковид-19 е по малко от Сигнал 42 години” и т.н.

Организаторите са решили, че до края на тази седмица ще бъде избрано ново лого. Те очакват активност  и нови идеи от феновете на фейсбук страницата на събитието. Фронтменът Данчо Караджов, който вече се премести в лятната си резиденция на морето,  потвърди, че  групата е подготвила най-празничния си рок концерт за Варна, и с радост отбеляза, че фенове от цялата страна вече са потвърдили присъствие. Неговата  идея за лого на концерта  също е интересна: „Рокендрол пандемия 2020”.

Още два интересни акцента ще видят феновете на групата на концерта във Варна.

Рокери от страната подготвят мото шествие с флагове на сигналистите. Втората изненада,  е че  за  първи  път  по  покана  на г-н Караджов концерта ще подгрее младата група „Rival Nation”  с програма от световни рок хитове.

Организаторите уточняват, че проявата ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и заетост на Летен театър на 50% от капацитета му! 

Билети за концерта на „Сигнал” се продават на касата на Летен театър и в мрежата на Ивентим.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448