Мис България с договор да се снима в чужди филми

Варна<+> 12.09.2023 13:11 Снимка: ДНЕС+

Мис България с договор да се снима в чужди филми

Варненката Елизабет Кравец безапелационно спечели короната и получи хиляди поздравления

Варненката Елизабет Кравец съвсем очаквано стана новата Мис България. А освен корона тя получи и шанса да участва в чужди филмови продукции, които се снимат в “Ню Бояна”. Такава възможност ще имат и нейните подгласнички - Илияна Борисова от Шумен, която се класира втора, и Антония Ванчева, заела третото място. За първи път финалистки в конкурса “Мис България” получават договори, с които могат да се изявяват на големия екран. Техен мениджър става Гаел Санчес, който е част от екипа на филмовото студио “Ню Бояна” и тази година се зае с организацията на спектакъла.

От доста години насам за първи път победителка в “Мис България” получава толкова голяма подкрепа в социалните мрежи, защото красотата ѝ е впечатляваща и напълно естествена. След като стана Мис Варна, срещу Елизабет Кравец се появиха злобни писания, че била украинка. Оказа се, че има само 1/4 украинска кръв - баща ѝ е наполовина украинец, наполовина евреин, а майка ѝ е българка. Напук на хулите тя получи огромна подкрепа в социалните мрежи, а след избора ѝ за най-красива българка поздравленията са хиляди.

Тя бе избрана сред 20 кандидатки от международно жури. В него участваха Пьотър Ризов, основател на Film Forge, принцеса Ема, част от кралското семейство на Камбоджа, Абдел Пом, създател на популярен френски моден бранд, две носителки на титлата “Мис България” - Александра Кръстева и Наталия Гуркова, организаторът Гаел Санчес и Ирина Папазова, собственик на конкурса “Мис България”.

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482