Кр. Кралев: Над 1млрд. лева са инвестирани във Варненска област при управлението на Бойко Борисов

Варна<+> 06.07.2021 09:42 Снимка: ДНЕС+

Кр. Кралев: Над 1млрд. лева са инвестирани във Варненска област при управлението на Бойко Борисов

Горд съм, че бях част от последните две правителства на Бойко Борисов, тъй като ние сме единствените, които правят така, че населените места да се развиват. По време на правителствата на Борисов се изградиха десетки пътища, спортни площадки, пречиствателни станции. Това каза в Дългопол бившият спортен министър Красен Кралев, който се срещна с над 100 симпатизанти на ГЕРБ и граждани.

Той посочи, че партиите, които се представят за носители на „промяната“, в момента рушат реда в страната под командата на олигархията.

„Единствената задача на служебното правителство на Радев е да се пробват да ни изчегъртат. Но построените магистрали, пътища, болници, спорни зали не могат да бъдат изтрити или заличени“, каза Кралев.

Той припомни, че правителството на Борисов  сложи край на контрабандата и олигархията не може да  прости това. Именно затова тези, които в момента финансират политическите аватари,  атакуват толкова ожесточено чрез тях.
За последните години във Варненска област са инвестирани над 1 млрд.лева,  включително и за подобряване и обновяване на спортната инфраструктура. Кралев посочи, че преди избори винаги посещава родното село на баща си Арковна, където и сега получи пълна подкрепа от жителите му.

В Игнатиево, община Аксаково, заедно с кмета Атанас Стоилов  бившият спортен министър откри новото футболно игрище, което е изградено по време на мандата на Борисов.  След като изгледаха двамата приятелската среща между футболните клубове „Левски Аксаково“ и „Игнатиево“ Кралев подари  екипи и футболни топки.
 След това с кмета на Суворово Данаил Йорданов посети общинския пазар, който се организира всяка събота и събира хора от цяла Северна България.

Красен Кралев се включи и в откритата приемна, която ГЕРБ-Варна организира  в центъра на града. Истинската социология се прави по време на личните срещи с хората, каза Кралев.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448