Георги Спасов: СДС е партия с традиции във Варна със съществен принос в развитието на града ни

Варна<+> 15.10.2023 10:13 Снимка: ДНЕС+

Георги Спасов: СДС е партия с традиции във Варна със съществен принос в развитието на града ни

"СДС е емблематичната дясна партия, която стои в основата на демократичните промени и зададе пътя на съвременна България! Философията на дясната политика е повече свобода, но и ясни правила! СДС е партия с традиции във Варна и със съществен принос в развитието на града ни. Кметовете и общинските съветници от СДС са работили за града ни с хъс, енергия и висок професионализъм."

Това сподели пред репортер на ДНЕС+ Георги Спасов - председател на младежката структура на СДС-Варна и кандидат за общински съветник от листата на СДС-Варна за "Местни избори 2023".

Според него Варна е и може да бъде още по-привлекателна туристическа дестинация.

Ето какво каза още той:

- Защо решихте да се кандидатирате в листата на СДС-Варна?

- Заради настоящето и бъдещето на жителите на Варна. Отговорността, която младите хора имаме днес за нашия живот, за живота на родителите ни и децата ни, е огромна, и трябва да определя решенията, взети за развитието на града ни. Скоро се замислих, че го дължа на родителите си, на децата си, на каузата СДС. Ще впрегна цялата си енергия за благото на жителите на Варна и ще отстоявам техните интереси.

- Какъв би бил Вашият принос за развитието на Варна? В кои области ще насочите усилията си?

- Вярвам, че нашето поколение сме хората, които са в основата на бъдещето. Искам децата ни да получат качествено образование, да живеят без напрежение, страх и агресия. Искам достъпно и качествено здравеопазване за всички. Представям си Варна като притегателна туристическа дестинация – чиста и приветлива, предлагаща конкурентни услуги. Екологията е приоритетна в мисленето на младите хора. Ще работя за чистотата на града: за чист въздух, чиста вода, чиста земя. Знам как се ходи по този европейски и световен път. Желая повече спокойствие за родителите ни. Ще работя за създаване на възможности за развитие тук, в България и в любимия ни град Варна!

- Какво отличава политиката на СДС от останалите партии в дясното пространство?

- СДС е емблематичната дясна партия, която стои в основата на демократичните промени и зададе пътя на съвременна България. Философията на дясната политика е повече свобода, но и ясни правила. СДС е партия с традиции във Варна, със съществен принос в развитието на града ни. Кметовете и общинските съветници от СДС винаги са работили за града ни с хъс, енергия и висок професионализъм.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+

CHF CHF 1 2.02028
GBP GBP 1 2.32635
RON RON 10 3.93298
TRY TRY 100 5.46945
USD USD 1 1.80095