Девня посреща празника си с 4 звездни концерта, фестивал и много забавления

Варна<+> 19.08.2022 15:25 Снимка: ДНЕС+

Девня посреща празника си с 4 звездни концерта, фестивал и много забавления

С изключително богата програма, включваща концерти, забавления за най-малките, фестивал и шоу с изненади, ще бъде отбелязан тази година празникът на Девня – 27-ми август. Тържествата в града ще започнат на 25-ти август и ще продължат в рамките на четири дни в Парк „Разсадника“.

Цяло съзвездие от популярни изпълнители ще пристигне в града по покана на организаторите – Община Девня.

В първия ден – 25-ти август (четвъртък), от 19 часа на откритата  сцена ще излязат Сестри Филатови и KRISKO.

Ден по-късно, на 26-ти август, от същия час концертите продължават с участието на Илия Ангелов и Райна.

Навръх празничния 27-ми август, когато се навършват 53 години от обявяването на Девня за град, ще се проведат готварско шоу и турнир по петанк. От 19 часа вечерта публиката ще се наслади на изпълненията на Малката, Пепи Христозова и Рени.

Подобаващ край на тържествата ще е неделният ден – 28-ми август. Програмата ще започне още в предиобедните часове с единствения по рода си пътуващ фестивал „Лятно Театро“. Той е специален подарък от Общината към децата на Девня и техните родители. Началото ще бъде поставено в 11 часа. Събитието включва Лятна игротека - анимация с игри, Изложбата "Дигитално мастило", кукления спектакъл "Каквото направи дядо, все е хубаво", Арт ателие „Кукли от фермата“, шоу със сапунени балони "Балон като слон" и стендъп комедията на Георги Кючуков "Сам мъж в града".

Последният от серията празнични концерти, отново е с начален час – 19 часа. На сцената в парка ще излязат изпълнителите Дамян и Мария, и рок динозаврите от Група „Сигнал“.

Всички събития ще са с ВХОД СВОБОДЕН

На място в Парк „Разсадника“ ще има атракциони и лунапарк.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648