Антон Чанев: Средната класа е гръбнака на демокрацията във Варна и в държавата ни

Варна<+> 05.10.2023 09:40 Снимка: ДНЕС+

Антон Чанев: Средната класа е гръбнака на демокрацията във Варна и в държавата ни

"Средната класа е гръбнака на демокрацията във Варна и в държавата ни". Това каза за репортер на ДНЕС+ председателят на структурата на СДС в район "Владислав Варненчик" и кандидат за общински съветник Антон Чанев.

Според него трябва да се работи по посока на подпомагане на малкия и среден бизнес, което е заложено дълбоко в дясната политика на СДС. Това ще подпомогне и демографската и икономическата криза във Варна и в България.

Ето какво още каза председателят на СДС-Владиславово:

- Защо решихте да се кандидатирате за общински съветник в листата на СДС-Варна?

- Защото на синя Варна ѝ е нужно едно истинско, оригинално дясно мнозинство в общинския съвет. И аз ще дам своя принос с труд, чест и справедливост при взимането на решения, които касаят живота на варненци.

- Какъв би бил Вашият принос за развитието на Варна? В кои области ще насочите усилията си?

- Ще работя за подпомагане на дребния и среден бизнес в града, защото средната класа е гръбнака на демокрацията и във Варна и в държавата ни. Варна винаги е била в челните редици на демократичните процеси. Като кандидат и като общински съветник ще работя безкористно за трудолюбивите варненци. Имам прекрасно семейство и се надявам да имам и прекрасно място за живеене.

-Какво отличава политиката на СДС от останалите партии в дясното политическо пространство?

- СДС е най-дясната партия в България с реален политически живот и истински демократично мислещи членове. Това е партията, която е общност и всички политически решения се взимат на съответните форуми. Както казваше покойният Стефан Савов: „От нас по-дясна е само стената, на която сме опрели гърбовете си“.

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993