Вълна от подкрепа за Григор Димитров

Спорт 25.06.2020 12:33 Снимка: ДНЕС+

Вълна от подкрепа за Григор Димитров

Феновете застанаха в защита на Григор Димитров, след като първата ни ракета беше обвинен от бащата на Новак Джокович - Сърджан, че е разнесъл заразата от коронавирус на турнира в Задар от благотворителната верига „Adria Tour“.

В резултат на това редица привърженици на тениса защитиха Гришо и призоваха Джокович да накара баща си да поднесе извинения си или самият Ноле да стори това от името на Сърджан.

„Новак Джокович, аз съм ти фен. Винаги съм те защитавал, но критиките на баща ти към Григор Димитров са прекалени. Ако някой е направил грешки, това си ти. Ти трябва да отговориш. Бъди силен, всичко ще премине“, написа аржентинецът Иван в „Туитър“.

„Да се хвърля вината върху Григор е неприемливо и грешно. Знаеш ли какво се получава, Сърджан: С един пръст сочиш някого, но три пръста от същата ръка сочат към теб (и към сина ти)“, допълва Джим Брън.

„Григор Димитров ли организира „Adria Tour“, който напълно погази всички мерки за сигурност? Вместо да използват тази платформа, за да образоват всички по света за сериозността на COVID-19, родителите на Джокович търсят вината на друго място“, пише спортният журналист Чико Насион.

„Джокович, първо семейството ти съветва Роджър Федерер да кара ски и да не играе тенис. Сега обвинява Григор Димитров за вируса. Димитров ли те посъветва да проведеш тези турнири? Ако не е, тогава баща ти трябва да му се извини за тези нападки“, тиутва потребителят Саянта Мана.

„Григор Димитров, естествено, че сме с теб. Обади се на твоя екип и адвокатите, за да предприемат действия. Трябва да се защитиш от бащата на Новак“, допълва Коралина./tribune.bg

CHF CHF 1 1.78452
GBP GBP 1 2.27256
RON RON 10 3.96937
TRY TRY 10 1.90528
USD USD 1 1.61893