ЦСКА продължава селекцията, чака още трима нови

Спорт 18.07.2023 13:06 Снимка: ДНЕС+

ЦСКА продължава селекцията, чака още трима нови

Лятната селекция в ЦСКА ще продължи. Досега армейците привлякоха шестима футболисти – вратаря Марин Орлинов, защитниците Сейни Санянг и Браян Кордоба и нападателите Майкъл Естрада, Матиас Фаетон и Данило Асприля.

До края на трансферния прозорец в Борисовата градина се очакват още три нови попълнения.

Червените се нуждаят от подсилване в защита и в средата на терена. Както вече писахме, клубът води преговори с норвежки полузащитник, който може да се превърне в заместник на Амос Юга, ако африканецът бъде продаден. Интерес към него има от арабски клубове.

Треньорът Саша Илич остана много разочарован от представянето на своите възпитаници при нулевото равенство с Хебър в Пазарджик на старта на Първа лига.

Сърбинът със сигурност ще направи промени в състава си за предстоящото домакинство на Крумовград в петък от 21:00 часа. Той ще хвърли всички нови полеви футболисти в сблъсъка, макар че никой от тях не е добре адаптиран, а някои се намират и в лоша физическа форма.

От първата минута ще стартират Сейни Санянг, Браян Кордоба и Матиас Фаетон, който бе най-острият играч на ЦСКА в Пазарджик след появата си на почивката.

През втората част срещу Крумовград на терена ще влязат и Майкъл Естрада, както и Данило Асприля, който пропусна визитата на Хебър, защото нямаше картотека.

За Кордоба и Асприля това ще е официален дебют с червената фланелка. След изтърпяно наказание за армейците се завръща Иван Турицов, който ще заеме позицията вдясно на отбраната вместо младия Асен Дончев.

CHF CHF 1 1.99554
GBP GBP 1 2.27467
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.61747
USD USD 1 1.81162